WordPress.org

Support

Support » Themes and Templates » Esquire theme problem with pic frame and quote

Esquire theme problem with pic frame and quote

  • I’m having 2 problems with the Esquire theme:
    1. The picture frame is not appearing around my pic. I read instructions that said not to align this. However, the Visual Editor only provides 3 options for aligning. Where do I find an “unalign” button?
    http://www.housethot.com/?p=5

    2. The quote is not appearing in red. I have used the blockquote for this from the Visual Editor as recommended but it is still not appearing correctly.
    http://www.housethot.com/?p=35

    Thank you for your help in advance.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Michael

    @alchymyth

    Forum Moderator

    what picture frame and why red?

    there is nothing in the theme’s style.css that would suggest that you get a picture frame, or red blockquotes.

    you might need to edit style.css to add these formattings.

    If you look at an example of the Esquire theme, you will see it has a gold frame which frames the first picture of each article. Also, if you scroll down on the example, you will see a quote. It has a red background with white lettering. These things are supposed to be part of the styling of the Esquire theme, however, they are not working on my blog.

    I would appreciate any assistance.
    Thank you.

    Michael

    @alchymyth

    Forum Moderator

    at an example of the Esquire theme

    weird –

    try to click ‘preview’ here:
    http://wordpress.org/extend/themes/esquire

    if you are referring to the theme’s version at WordPress.com – then you need to ask at http://en.forums.wordpress.com/

    there seems to be the use of ‘post formats’ which you can tick on the right when adding or editing a post – i.e. using a ‘quote’ post format will give you the red quotes, using an ‘image’ post format gives you the fram …
    the .com description of the theme is explaining this a bit: http://theme.wordpress.com/themes/esquire/

    as I haven’t used the theme for my WordPress.org sites, I can’t tell if it is the same for .org

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Esquire theme problem with pic frame and quote’ is closed to new replies.
Skip to toolbar