Support » Plugin: Widget Detector for Elementor » Errors Generated During Activation and Audit

  • Resolved Ockert Cameron

    (@ockertc)


    When seeking help with this issue, you may be asked for some of the following information:
    WordPress version 5.7.2
    Current theme: Hello Elementor Child (version 1.0.1) Current plugin: Widget Detector for Elementor (version 1.1.0) PHP version 7.4.18

    An error of type E_ERROR was caused in line 134 of the file /var/web/site/public_html/wp-content/plugins/widget-detector-elementor/application/views/wde_used_widgets/index.php. Error message: Uncaught Error: Call to a member function get_name() on null in /var/web/site/public_html/wp-content/plugins/widget-detector-elementor/application/views/wde_used_widgets/index.php:134
    Stack trace:
    #0 /var/web/site/public_html/wp-content/plugins/widget-detector-elementor/vendor/Winter_MVC/core/mvc_loader.php(132): include()
    #1 /var/web/site/public_html/wp-content/plugins/widget-detector-elementor/application/controllers/Wde_used_widgets.php(185): MVC_Loader->view(‘wde_used_widget…’, Array)
    #2 /var/web/site/public_html/wp-content/plugins/widget-detector-elementor/vendor/Winter_MVC/core/mvc_loader.php(104): Wde_used_widgets->index()
    #3 /var/web/site/public_html/wp-content/plugins/widget-detector-elementor/admin/class-widget-detector-elementor-admin.php(117): MVC_Loader->load_controller(‘Wde_used_widget…’, ‘index’, Array)
    #4 /var/web/site/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(292): Widget_Detector_Elementor_Admin->admin_page_display(”)
    #5 /var/web/site/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(316): WP_H

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author Element Invader

    (@elementinvader)

    Hi,

    Thanks on your message!

    We released new update with some improvements now, please try if now is fine and inform me?

    If issue persists then please send us support ticket here so we can investigate in detail in your admin dashboard what happening, maybe issue with some specific addon/theme:
    https://elementinvader.com/faq#ticket

    You are welcome!

    Thread Starter Ockert Cameron

    (@ockertc)

    Thank you kindly.

    Will test and revert shortly.
    Regards
    Ockert.

    Thread Starter Ockert Cameron

    (@ockertc)

    Hi team, unfortunately not good news. Updated and tried to execute “EL Widgets Used” then the following error was generated. Please contact me directly for access to further investigate.

    WordPress version 5.7.2
    Current theme: Hello Elementor Child (version 1.0.1) Current plugin: Widget Detector for Elementor (version 1.1.2) PHP version 7.4.20

    Error Details
    =============
    An error of type E_ERROR was caused in line 173 of the file /var/web/site/public_html/wp-content/plugins/widget-detector-elementor/application/controllers/Wde_used_widgets.php. Error message: Uncaught Error: Call to a member function get_title() on null in /var/web/site/public_html/wp-content/plugins/widget-detector-elementor/application/controllers/Wde_used_widgets.php:173
    Stack trace:
    #0 /var/web/site/public_html/wp-content/plugins/widget-detector-elementor/vendor/Winter_MVC/core/mvc_loader.php(118): Wde_used_widgets->index()
    #1 /var/web/site/public_html/wp-content/plugins/widget-detector-elementor/admin/class-widget-detector-elementor-admin.php(117): MVC_Loader->load_controller(‘Wde_used_widget…’, ‘index’, Array)
    #2 /var/web/site/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(292): Widget_Detector_Elementor_Admin->admin_page_display(”)
    #3 /var/web/site/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(316): WP_Hook->apply_filters(”, Array)
    #4 /var/web/site/public_html/wp-includes/plugin.php(484): WP_Hook->do_action(Array)
    #5 /var/web/site/public_html/wp-admin/admin.php(259): do_action(‘widget-detector…’)
    #6 {main}
    thrown`

    Regards
    Ockert.

    Plugin Author Element Invader

    (@elementinvader)

    Hi,

    I now successfully simulate your issue in case when some widget is used in page but plugin related not installed.

    Try version 1.1.3 and let me know if issue is now fixed?

    I can’t contact you directly because I don’t have your email or similar, so can you just open ticket here and send us access if issue persists?

    https://elementinvader.com/faq#ticket

    You are welcome!

    Thread Starter Ockert Cameron

    (@ockertc)

    Hi @elementinvader

    Awesome thank you! It works. Experiment to continue now!

    Sincerest
    Ockert.

    Plugin Author Element Invader

    (@elementinvader)

    Great, thanks on info!

    If you found anything or have some idea for improvements let me know!

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Errors Generated During Activation and Audit’ is closed to new replies.