WordPress.org

Forums

Omega
[resolved] Errors (4 posts)

  1. Michail36
    Member
    Posted 1 year ago #

    Good day!
    I've installed your theme and have some errors. Can you upgrade your theme "Omega" to new ver. of wordpress 3.6?
    Thank you very much!

    Errors:

    Warning: require_once(/var/www/2222/data/www/111/wp-content/themes/omega/lib/functions/core.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/2222/data/www/111/wp-content/themes/omega/lib/hybrid.php on line 150

    Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/var/www/2222/data/www/111/wp-content/themes/omega/lib/functions/core.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/2222/data/www/111/wp-content/themes/omega/lib/hybrid.php on line 150

  2. Han
    Member
    Theme Author

    Posted 1 year ago #

    Hi Michail,
    I use wp 3.6 on my omega demo site, looks fine. Please try to re-upload the theme files.

  3. Michail36
    Member
    Posted 1 year ago #

    It looks ok. But after i've pressed activate theme button i saw these errors. But it works normally, looks ok, but i don't know may be it a critical error that should be fixed.

  4. Han
    Member
    Theme Author

    Posted 1 year ago #

    That's odd as I don't see any error when activated. Btw, I have uploaded a new version of the theme, just wait theme reviewer put it live.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Theme

About this Topic

Tags

No tags yet.