Support » Plugin: Currency Switcher for WooCommerce » Errore in section Flags

  • Hi
    In section Flags are mistakes. Upon transition to this section the browser freezes up and the error message in the scenario of a script appears
    Thank You

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Contributor Algoritmika Ltd

    (@algoritmika)

    Hi,

    That’s strange – it seems to be working fine on my server. Could you please try opening settings with another browser (just for testing)?

    Best regards,
    Tom

    Hi,
    Yes, I have already made it, for check used three browsers: Firefox, IE11 and Edge, but all the same I receive a mistake.
    Thank You

    Plugin Contributor Algoritmika Ltd

    (@algoritmika)

    Hi,

    Really hard to say what’s going on without taking a look at it. Maybe you can see any error message – that would help to figure it out.

    Best regards,
    Tom

    Plugin Contributor Algoritmika Ltd

    (@algoritmika)

    Hi @aavasilev,

    I’m still unable to reproduce the error, but we’ve just released new version 2.5.0 and after update, you can find new “Show Flags in Admin Settings Section” option in “WooCommerce > Settings > Currency Switcher > General > Advanced Options”. Please try disabling the option and then check if flags settings section is accessible.

    Best regards,
    Tom

    Hi, guys
    I found the reason, it was the conflict with select2 my a theme, now all works normally.
    Thanks

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Errore in section Flags’ is closed to new replies.