WordPress.org

Forums

Uber Login Logo
[resolved] Error with WP3.5 (3 posts)

  1. leepowers
    Member
    Posted 2 years ago #

    Getting the following error with WordPress version 3.5 and version 0.5 of the plugin when visiting the configuration page at http://wordpress.install/wp-admin/options-general.php?page=uber-login-logo/uber-login-logo.php

    [09-Mar-2013 00:59:01] PHP Fatal error:  Call to undefined function wp_enqueue_media() in /path/to/wordpress/wp-content/plugins/uber-login-logo/uber-login-logo.php on line 88
    [09-Mar-2013 00:59:01] PHP Stack trace:
    [09-Mar-2013 00:59:01] PHP   1. {main}() /path/to/wordpress/wp-admin/options-general.php:0
    [09-Mar-2013 00:59:01] PHP   2. require_once() /path/to/wordpress/wp-admin/options-general.php:10
    [09-Mar-2013 00:59:01] PHP   3. require_once() /path/to/wordpress/wp-admin/admin.php:149
    [09-Mar-2013 00:59:01] PHP   4. do_action() /path/to/wordpress/wp-admin/admin-header.php:72
    [09-Mar-2013 00:59:01] PHP   5. call_user_func_array() /path/to/wordpress/wp-includes/plugin.php:403
    [09-Mar-2013 00:59:01] PHP   6. UberLoginLogo::myAdminScripts() /path/to/wordpress/wp-includes/plugin.php:0

    http://wordpress.org/extend/plugins/uber-login-logo/

  2. leepowers
    Member
    Posted 2 years ago #

    I was able to get the plugin working with WordPress 3.5 by install version 0.4 of the plugin.

    Downloads page:
    http://wordpress.org/extend/plugins/uber-login-logo/developers/

    Direct link:
    http://downloads.wordpress.org/plugin/uber-login-logo.0.4.zip

  3. uberweb
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    wp_enqueue_media() loads the scripts required for the new wordpress media uploader and should work on 3.5+. If 0.4 works though I'd just stick with that as functionally it is the same as 0.5.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Uber Login Logo
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.