WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Error with having my blog to appear on index.php (7 posts)

  1. Truth
    Member
    Posted 9 years ago #

    I installed my blog in http://mysite.com/wordpress/

    I read the instructions on

    http://wordpress.org/docs/installation/different-address/

    and follow them.. However, there are these errors on my index page now...

    Warning: main(./wp-blog-header.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/icyerz/public_html/confession/wordpress/wp-content/themes/butterfly/index.php on line 1

    Warning: main(./wp-blog-header.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/icyerz/public_html/confession/wordpress/wp-content/themes/butterfly/index.php on line 1

    Fatal error: main(): Failed opening required './wp-blog-header.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/icyerz/public_html/confession/wordpress/wp-content/themes/butterfly/index.php on line 1

    Line one on my index page is

    <?php
    /* Short and sweet */
    define('WP_USE_THEMES', true);require('./wordpress/wp-blog-header.php');
    ?>

    Any idea how? Some one pls help?

  2. NuclearMoose
    Member
    Posted 9 years ago #

    When you uploaded your files, did they all upload fully? Check for any files with 0 bytes in size. Also, did they all drop into their appropriate folders? What theme are you trying to use?

  3. Truth
    Member
    Posted 9 years ago #

    Ya, I did... I'm using one of my own themes....

    I got it fix.. thanks for your help....

    The problem was that I got an extra <?php require('./wp-blog-header.php');?> in my index.php of my themes...

    =)

  4. NuclearMoose
    Member
    Posted 9 years ago #

    Thank you for posting the solution!

  5. Ojster
    Member
    Posted 8 years ago #

    Hello,

    I am now having the same problem. I checked my index.php theme file and I do not have that extra line in that I could remove. And the default index.php file seems OK. What could be the problem in my case?

    I am running my WP blog on a Windows server.

    Best regards,
    Peter

  6. sunitadilwali
    Member
    Posted 8 years ago #

    I have my blog working But I found that the footer area is getting this error!

    What it could be please help.

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/wwwjfl/JFLMedia/html/peoplehood/wp-content/plugins/sem-theme/sem-theme.php on line 538

    http://www.peoplehood.org/

  7. Ojster
    Member
    Posted 8 years ago #

    Well, my admin found the problem.

    The path in the fourth line of the index.php file has ./ in front and by removing this page started working...

    I guess this is the difference between the unix and Windows server as on two unix servers the default install worked fine.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.