WordPress.org

Forums

Simple Mail Address Encoder
[resolved] Error with 1.53 (14 posts)

  1. brigerard
    Member
    Posted 1 year ago #

    Parse error: syntax error, unexpected T_FUNCTION in simple-mail-address-encoder/simple-mail-address-encoder.php on line 173

    http://wordpress.org/plugins/simple-mail-address-encoder/

  2. ewilliams
    Member
    Posted 1 year ago #

    This update has taken my site down (www.erikwilliams.com). Could anyone tell me how I can disable this plugin without having access to the dashboard? Thanks!!

  3. ewilliams
    Member
    Posted 1 year ago #

    Figured out how to disable - FTPed in and added "-BAD" to end of that plugin directory name.

  4. leanderbraunschweig
    Member
    Posted 1 year ago #

    Nuked mine as well! Please fix. This is BAD karma and should have been tested more thoroughly before release...

  5. Helloweenie
    Member
    Posted 1 year ago #

    Todays update as well took down my whole site, frontend and backend!

    Pls. fix and test more before releasing an update next time!

    Harald.

  6. demcfee
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have this same problem and it relates to the fact that this plugin is using an anonymous function in the code which only works on PHP 5.3+

    I have manually fixed the plugin to get it working on my site but it would be good for the developer to do a proper fix.

    Cheers

  7. grahamat78
    Member
    Posted 1 year ago #

    I had a different problem with this version of the plugin (luckily I was running with a later version of PHP).

    Whenever I saved a post or logged out I got a load of header already posted errors.

    Does anyone know of a fix for this?

    In the meantime I have deactivated the plugin.

  8. Birgit S. Kern
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same probleme here (3.6.1), could not login into the backend and had to deactivate via sql.

    http://perishablepress.com/quickly-disable-or-enable-all-wordpress-plugins-via-the-database/

  9. dcermak
    Member
    Posted 1 year ago #

    After the update my blog when you try to log on, publication, checking and reads like a blank page. I hope it will be fixed soon, so far I've deactivated.

  10. grahamat78
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi

    You can contact the developer on their website http://www.bannerweb.ch/kontakt/

    They do, respond to direct contact.

  11. paulluna
    Member
    Posted 1 year ago #

    I had the same problem on VBCShafter.com. I use GoDaddy to host my site and easily used the provided GoDaddy FTP web based program in the control panel to rename the directory (thus turning it off).

    If you know who to use an FTP program like filezilla then you should be able to fix the problem in a few minutes. For you guys who don't know how to, I'm sorry as you may need to get outside help on this.

    Birgit S. Kern has a post above that looks promising. I've never tried that method, but I'm going to take a look at it.

    I downloaded and then uploaded and older version 1.5.2.2 @: http://wordpress.org/plugins/simple-mail-address-encoder/developers/

  12. Bannerweb GmbH
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi

    We're working on an fix.
    Please use version 1.5.2.2 until the next update will be released.

  13. Bannerweb GmbH
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I've just uploaded version 1.5.4 of the plugin.

  14. rdw
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks!!
    Love your plugin, happy it's working again :-)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic