WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » WP Modal Login » [Resolved] Error when using php code?

[Resolved] Error when using php code?

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Using this plugin now.

    Plugin Author Cole Geissinger

    @brainfestation

    Hi Ajamm,

    Sorry for the issues! I’ll further into this and get something solid working here…

    Plugin Author Cole Geissinger

    @brainfestation

    Looked into things and looks like I was a little inconsistent in the example code. I also fixed the error that was coming up in there.

    Just updated the plugin to v1.2! Feel free to come check it out, got a ton of great new options and changes coming in v2 also 😉

    I keep getting these errors from the blackbox debug bar plugin:

    Notice Undefined variable: widget_ops on line 18 in file C:\wamp\www\jlocalhost\wp-content\plugins\wp-modal-login\widget\class-login-widget.php
    Notice Undefined variable: plugin_version on line 61 in file C:\wamp\www\jlocalhost\wp-content\plugins\wp-modal-login\wp-modal-login.php
    Notice Undefined variable: plugin_version on line 62 in file C:\wamp\www\jlocalhost\wp-content\plugins\wp-modal-login\wp-modal-login.php
    Strict Non-static method Geissinger_WP_Modal_Login::modal_login_btn() should not be called statically, assuming $this from incompatible context on line 48 in file C:\wamp\www\jlocalhost\wp-content\plugins\wp-modal-login\widget\class-login-widget.php

    That said, things seem to be working, but I thought I’d let you know.

    Plugin Author Cole Geissinger

    @brainfestation

    Hi Epsilon1983, all the above errors should be fixed in the latest release.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Resolved] Error when using php code?’ is closed to new replies.
Skip to toolbar