Support » Plugin: SendPress Newsletters » Error when saving sending account setting, sending e-mail is not working

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • Plugin Author itdoug

    (@itdoug)

    Josh may be the best person to answer this question, but I thought that bug or one very similar was fixed in the latest version. Could you use the link below to provide a little bit more information about your setup?

    http://sendpress.com/support/knowledgebase/what-information-should-i-provide-in-a-support-ticket/

    This article will explain a little bit more about problems sending and which ports need to be open.

    http://sendpress.com/support/knowledgebase/troubleshooting-sending-email/

    Plugin Author Josh Lyford

    (@joshl)

    HI Daniel,

    I believe this a bug we have found with running on php less then 5.3. I am working on a fix for this and believe it should be in the next minor release out sometime this weekend.

    Thanks,
    Josh

    Thank you very much,

    I think my reply is very late.
    Yesterday I was away from internet, sorry~
    There is the information of my setup below.

    Thanks again.

    =============================
    WordPress Version: 3.5.1
    SendPress Version: 0.9.2
    PHP Version: 5.2.9p2
    PHP Memory Limit: 256 MByte
    PHP Memory Used: 35.29 MByte
    MySQL Version: 5.1.45

    Ports:
    Port 25: blocked
    Port 465: open
    Port 587: open
    =============================

    Hi, now I upgrade to 0.9.3, however, it still doesn’t working.
    Now there is no error message, but test e-mail is not delivered.
    How can I do or check more?

    Thanks.
    Daniel

    Plugin Author Josh Lyford

    (@joshl)

    HI Daniel,

    What are you settings on the sending account screen? i see port 25 is blocked that could be your problem now.

    Thanks,
    Josh

    Hi, This is my sending account screen.
    (http://screencast.com/t/IDrFn9WvOY)
    And still [http://darim.com/test.php] is working good.

    And I attached new debug info below. Thank you.
    =============================
    WordPress Version: 3.5.1
    SendPress Version: 0.9.3
    PHP Version: 5.2.9p2
    PHP Memory Limit: 256 MByte
    PHP Memory Used: 35.32 MByte
    MySQL Version: 5.1.45

    Ports:
    Port 25: blocked
    Port 465: open
    Port 587: open
    ==============================

    Hi,

    Now I have tested in new test machine with php version 5.3.10.
    It is working good both methods, i.e. through google & web.
    http://screencast.com/t/1vpd4IENNbF

    But, with php 5.2 version, it is not working yet.
    Only simple test my php mail is working, so port 25 is not blocked.
    I think it has still version dependent problem.

    I hope it helps to you.
    Thanks a lot.

    Hi,

    And if you want to check in our web site closely,
    I can give you temporary credential to you.
    Please let me know your e-mail address.

    Thanks a lot.

    Plugin Author Josh Lyford

    (@joshl)

    Thanks Daniel,

    I dont think we need it just yet. I only had 5.2.17 to test with so i am working to setup a few older versions of 5.2 to test.

    Are you able to stay on 5.3.10? or do you need the fix for 5.2 asap?

    Thanks,
    Josh

    Thanks Josh Lyford,

    Now we need the fix for 5.2 asap.
    In our case, the server of web hosting company supplies 5.2.9p2.
    I have another test machine with version 5.3, but I can not use this one to send lots of email.

    I heartily thank you.

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘Error when saving sending account setting, sending e-mail is not working’ is closed to new replies.