Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author robertabela

    (@robert681)

    Thank you for using our plugin Mark.

    We cannot reproduce this issue, so there is clearly something else that might be conflicting here, or leading to this issue.

    Would you be able to share with us in more detail if you have any other login / password management plugins on your website that might be conflicting with this?

    The more information we have about your setup the better we can understand the problem and the context. You can also send us the System Information file from the Help & Contact Us page in the plugin via email at support@wpwhitesecurity.com and make reference to this ticket in your email.

    Please do not share your system information file on these forums because it contains sensitive technical details about your website.

    Looking forward to hearing from you.

    Plugin Author robertabela

    (@robert681)

    Hello @markrbower

    Unfortunately we are unable to reproduce this issue in a vanilla install, so there is something that is specific to your scenario that is causing this problem.

    We’d like to learn more about your setup so we can find the source of the problem. Can you please send us the system information file (from the plugin’s Help and contact us page) via email at support@wpwhitesecurity.com?

    Please do not share this file on these forums since it contains technical information about your setup. Also, in the email please refer to this ticket.

    Looking forward to hearing from you.

    Thread Starter markrbower

    (@markrbower)

    Hi, we are using a vanilla WP install and default login/password screen. The second password field is hidden, as per default, but as per your v7.2 you are now setting the value of the second field to the id of the first, thus the 2 don’t match and users have no way of passing the screen since the second field is hidden and non-editable:

    // We take over the submit event, so fill this hiddne field.

    const pass1 = document.querySelector( ‘#pass1’ );

    const pass2 = document.querySelector( ‘#pass2’ );

    pass2.setAttribute( ‘value’, pass1.getAttribute(‘id’) );

    logSubmit( event, ‘reset_pw_form’, form );

    This is your own code that clearly states it is filling the “hiddne” field, but it is filling it with the wrong value. And since it is hidden, users can do nothing about it. I made local changes to anr-captcha-class.php to change line 614 to pass2.setAttribute( ‘value’, pass1.getAttribute(‘value’) ); and the bug went away. I’ve since deactivated the plugin anyway, but I thought you might want to fix the issue for other users.

    Plugin Author robertabela

    (@robert681)

    Actually we were doing something wrong in our testing @markrbower

    We managed to reproduce it right out of the box. Good catch! We will be issuing a maintenance update early next week which will include a fix for this and some other minor fixes.

    Thank you for reporting this and sorry if the plugin has caused any inconveniences.

    Should you have any other questions, do not hesitate to ask.

    Have a great day.

    Plugin Author robertabela

    (@robert681)

    Hello @markrbower

    Today we have released an update of the plugin (7.2.2) that includes a fix for the reported issue. Can you please update your installation?

    Thank you very much for reporting this and for your patience. Can you confirm the fix?

    Looking forward to hearing from you.

    radeko

    (@radeko)

    Hi the fix works.

    Plugin Author robertabela

    (@robert681)

    I am glad to read it worked for you @radeko

    Please spare a minute and rate our plugin and service. These ratings are really helpful to the plugin.

    Thanks and have a great day.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Error when resetting password since v7.2.0’ is closed to new replies.