WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Error when installing plugins with Developer

[Resolved] Error when installing plugins with Developer

  • Abid Omar
    Member

    @omarabid

    I’m getting “Error!” when trying to install the Regenerate Thumbnails,
    Reveal IDs, and Theme Test Drive.

    It’s not clear what’s the reason for this error. I’d appreciate some assistance. Otherwise, is it possible to contribute to this plugin?

    http://wordpress.org/extend/plugins/developer/

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Author Mohammad Jangda
    Participant

    @batmoo

    The error messages could definitely be better. Does it only happen on those three plugins?

    If you’re interested in contributing, we’re working on Github: http://github.com/automattic/developer

    Sonja
    Participant

    @summit

    activating Developer, then Reveal IDs gives following message

    <br /><b>Fatal error</b>: Call to undefined function get_error_message() in <b>/home/xxxxxxx/public_html/wp-content/plugins/developer/developer.php</b> on line <b>347</b><br />

    Plugin Author Daniel Bachhuber
    Participant

    @danielbachhuber

    Thanks for the heads up, summit. I’ve pushed a fix so you should no longer get fatal errors.

    I’ve just installed the plugin and i cannot install none of the plugins.

    I check that fix mentioned above is in the source code.

    Any suggestion?

    Thanks in advance;
    Arturo
    Spain

    Plugin Author Daniel Bachhuber
    Participant

    @danielbachhuber

    @adeleon What errors do you get? Can you link to a screenshot of what you see?

    Alex Watson
    Member

    @alexkwatson

    I also get an error when i try to install the individual plugins.

    Here’s a screenshot:

    http://cl.ly/image/333S392t3c1m

    Getting an error installing other plugins aswell:

    Fatal error: Call to a member function get_error_message() on a non-object in /var/www/vhosts/denelan.com/subdomains/logic-engine/httpdocs/wp-content/plugins/developer/developer.php on line 397

    especkman
    Member

    @especkman

    For what it is worth, I had the same problem when trying to install these plugins from the Developer plugin page under tools on a multisite install under conditions where I couldn’t install any plugins from the webUI because the appropriate directories weren’t writable by the userID the webserver was running under.

    Once I’d changed the directory permissions to the point where I could install plugins, this error in the Developer plugin went away.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘[Resolved] Error when installing plugins with Developer’ is closed to new replies.