Support » Plugin: Frontend Dashboard » Error when installed with S2Member

  • Resolved pdennis33

    (@pdennis33)


    It seems that when this plugin is activated alongside S2Member, it does not allow the site to load. The error is as follows:

    [12-Jul-2019 16:15:01 UTC] PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function get_page_permastruct() on null in /wordpress-path/wp-includes/link-template.php:373
    Stack trace:
    #0 /wordpress-path/wp-includes/link-template.php(335): _get_page_link(Object(WP_Post), false, false)
    #1 /wordpress-path/wp-includes/link-template.php(146): get_page_link(Object(WP_Post), false, false)
    #2 /wordpress-path/wp-content/plugins/frontend-dashboard/admin/request/function.php(15): get_permalink(Object(WP_Post))
    #3 /wordpress-path/wp-content/plugins/frontend-dashboard/admin/request/tabs/login.php(103): fed_get_login_url()
    #4 /wordpress-path/wp-includes/class-wp-hook.php(286): fed_login_url(‘https://fsprice…’, ”, false)
    #5 /wordpress-path/wp-includes/plugin.php(208): WP_Hook->apply_filters(‘https://fsprice…’, Array)
    #6 /wordpress-path/wp-includes/general-template.php(405): apply_filters(‘login_url’, ‘https://fsprice…’, ”, fal in /wordpress-path/wp-includes/link-template.php on line 373

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author vinoth06

    (@vinoth06)

    Hi

    Did you tried deactivating S2 member plugin and using fronted dashboard?

    pdennis33

    (@pdennis33)

    Hey, yes that’s what I meant. Separately I think they work fine, but when they are both activated, the site won’t load any pages. Please let me know if you need me to check anything. Thank you!

    Plugin Author vinoth06

    (@vinoth06)

    Ok. please try the below,

    1. Please go to your WP Admin | Frontend Dashboard | Frontend Dashboard | Login | Settings
    2. Select the respective page for all the URL
    3. Submit

    Now give a try. Because that error says that the login page url is null.

    If you still have the issue, please share your testing website credentials to support@buffercode.com let me check and fix it.

    pdennis33

    (@pdennis33)

    Wonderful it worked! Thanks a lot! Here’s the full solution in this case:

    1. I had both S2Member and Frontend Dashboard activated, and the site would not load
    2. I logged into my files via FTP and renamed the Frontend Dashboard folder
    3. I refreshed my site and loaded the plugins page so it would deactivate Frontend Dashboard
    4. I deactivated S2Member Framework from the Plugins page
    5. I renamed Frontend Dashboard folder in FTP files and refreshed the Plugins page and Activated it again
    6. I went into the Login->Settings as you said and the Login Page URL was set to a custom page
    7. I changed it to Let it be default
    8. I activated S2Member and it now works!

    Thanks again!

    Plugin Author vinoth06

    (@vinoth06)

    Glad to see it worked and thank you so much for your step by step explanation.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.