Support » Plugin: LifterLMS » Error when completing quiz

  • Resolved mickoneill30

    (@mickoneill30)


    When running the test quiz that comes with LifterLMS it goes through the two questions, then when the final question is submitted I get the following error returned.

    Fatal error: Call to undefined method LLMS_Quiz::get_parent_course() in /var/www/html/infoseccbt/wp-content/plugins/lifterlms/includes/functions/llms.functions.access.php on line 397

    Is it me or is it Lifter?
    I reset my theme to basic and tried it with a new quiz. Same results.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author Thomas Patrick Levy

    (@thomasplevy)

    @mickoneill30,

    It may be an issue with the demo course import. I’ll double check that a little later but in the meantime please ensure that your LESSONS in the demo course are all PUBLISHED and that your quiz is actually attached to a lesson (and that both are published).

    Please let me know if that helps,

    Hi. Thanks for the reply.

    I’m pretty sure it’s all done as you suggest.

    I’ve created a Course with one Lesson.
    The lesson views fine when I log in as my demo user.
    I attached a quiz.
    When I log in as the demo user I can see the quiz and take it. I can go through all of the questions. It’s when I hit Next on the last question “Grading Quiz” pops up and then I get the error page.
    All of the questions are published.

    When I go back to the quiz it shows my previous attempts so the grading process completed, it just didn’t display the result to my user.

    Plugin Author Thomas Patrick Levy

    (@thomasplevy)

    @mickoneill30,

    Can you gather the information from the sticky and post it here for me please.

    Thanks,

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Error when completing quiz’ is closed to new replies.