WordPress.org

Forums

Social Gallery Lite
[resolved] Error when clicking an image not linked to an image (4 posts)

  1. bluantinoo
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello,
    first of all I want to thank you for this wonderful plugin, even the lite version is great but if I will solve this issue I will definitely buy the pro version as it offers a lot of interesting features.

    My issue is that Social Gallery tries to open a picture (failing) even when I click images that are no linked to images.

    For Example: in category archive loop I have the posts thumbnail linked to the post itself, but when I click the thumbnail, instead of opening the post, Social Gallery opens up for a second (like it does on images) and suddenly close. To open the link I have to click the thumbnail again: infact the second click brings me correctly to the post url.

    Is there a way to solve this?

    http://wordpress.org/extend/plugins/social-gallery-lite/

  2. bluantinoo
    Member
    Posted 2 years ago #

    Update: this happens actually only on video and gallery post format, standard format posts opens normally...

    I don't understand if this is a normal feature, if it is I don't understand how it works because it does not load any picture or video in the "lightbox", it just stay opened for a sec and then close itself.

    In anycase I really would like to open the posts normally.
    How to fix this?

  3. bluantinoo
    Member
    Posted 2 years ago #

    Last Update: problem solved.

    1) Add a unique css class in content wrapper of single post and single page theme files (es: single_content)

    2) Set the "Social Gallery Mode" (very first option in Social Gallery settings) to "Specific CSS Selector"

    3) Use the class as CSS selector (second Social Gallery setting) in this way:
    .single_content a:has(img)

    as shown in the bottom of this page:
    http://www.socialgalleryplugin.com/social-gallery-wordpress-plugin-and-css-selectors/

    it works perfectly :)

  4. bluantinoo
    Member
    Posted 2 years ago #

    forgot to flag this a solved

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Social Gallery Lite
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.