Support » Plugin: Organize Series » Error when adding a post to a series

  • Resolved collapsing_os

    (@collapsing_os)



    Hi there,

    my latest post cannot be added to an existing series of articles. I receive the following error / warning message:

    Warning: A non-numeric value encountered in /<path_to_wordpress/wp-content/plugins/organize-series/orgSeries-template-tags.php on line 451

    But when I look into the file, there is no non-numeric value in line 451 or I misunderstood something:

    <line 446>

    	foreach ($posts_in_series as $seriespost) {
    		$custom_next = esc_html(token_replace($settings['series_nextpost_nav_custom_text'], 'other', $seriespost['id'], $series_ID));
    		$custom_prev = esc_html(token_replace($settings['series_prevpost_nav_custom_text'], 'other', $seriespost['id'], $series_ID))  ;
    		if ($next) {
    			if ( ($seriespost['part'] - $cur_part) == 1) {
    					if ( !empty($custom_next) ) $title = $custom_next;
    					else $title = get_the_title($seriespost['id']);
    					$link = get_permalink($seriespost['id']);
    					$result .= '<a href="' . $link . '" title="' . $title . '">' . $title . '</a>';
    					}
    		}

    <line 456>

    Nothing was changed before. The only way to publish an article is to do it without adding it to a series. My latest article will not be part of a series although it should. Can you give any advice what to do?

    Cheers, Henning

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • <APPENDIX>

    Just tested: Adding a published article to an existing series works. There only seems to be a problem with adding an article to an existing series when this article isn’t published yet.

    My case is: Write an article -> add the desired series -> save -> preview for correction -> publish. And I found the error in my step “preview for correction”.

    Cheers, Henning

    Thanks for reporting. I’ve created a github issue here: https://github.com/roughsmoothengine/organize-series/issues/61

    Just to clarify, are you using the classic editor or are you using Gutenberg?

    Ah, forgot to add this information. I tried this with the classic editor. If I have a new article which has to be added to a series, I will try this with Gutenberg.

    Thanks for opening the GitHub issue.

    This should be fixed in the latest version of Organize Series (2.5.12)

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.