Support » Plugin: Per page add to head » Error when activating

  • Resolved apremierdj

    (@apremierdj)


    I receive this code when trying to activate: The plugin generated 174 characters of unexpected output during activation. If you notice “headers already sent” messages, problems with syndication feeds or other issues, try deactivating or removing this plugin.

    I have deactivated all plugins

    https://wordpress.org/plugins/per-page-add-to/

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Erikvona

    (@erikvona)

    I need a more specific error description to try and replicate this issue. Obviously, this is a bug, but I can’t be sure of the cause unless I have a detailed error message or a way to replicate it.

    It would be helpful if you could turn on WP_DEBUG, and give me the error message (see this codex page for more information on WP_DEBUG)

    Hi,
    I just got the same message but mine said:
    The plugin generated 181 characters of unexpected output during activation. If you notice “headers already sent” messages, problems with syndication feeds or other issues, try deactivating or removing this plugin.

    I turned on debug and debug display and got no error output.

    Plugin Author Erikvona

    (@erikvona)

    Sorry for replying so late. I don’t believe I can be of aid, since as far as I know, this is not possible. The headers already sent issue can only occur if a PHP error occurs, and a PHP error should show up when WP_DEBUG is on.

    I am at a loss. Perhaps you could send me the HTML source of one of the “headers already sent” page?

    Plugin Author Erikvona

    (@erikvona)

    I’ve done a thorough review, and identified and fixed the underlying error. Some old code for the storing settings in a file functionality was partly removed, and because of that, the remainder of unused code was generating errors.

    If you encountered these errors, they were of no consequence (since the code didn’t run and wasn’t supposed to).

    Resolved in the 1.4 version

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Error when activating’ is closed to new replies.