Support » Plugin: Antispam Bee » Error: User response is missing.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Support Torsten Landsiedel

    (@zodiac1978)

    Hi @twolle,

    this looks like some incompatibility problem with our honeypot feature and your theme or a plugin. If you can post your active theme and plugins I can check why this happens.

    All the best,
    Torsten

    Hi Torsten,

    Theme: Enfold.

    Antispam Bee
    Backup and Staging by WP Time Capsule
    Custom Categories Listing Shortcode
    Google Captcha (reCAPTCHA) by BestWebSoft
    LiteSpeed Cache
    Loco Translate
    Loginizer
    MainWP Child
    Override Templates.
    Redirection
    WooCommerce
    WooCommerce QuickPay
    WP Adverts
    WP Adverts – WooCommerce Payments
    WPAdverts Snippets – Ads By Author
    WPAdverts Snippets – GDPR Compliance
    WP User Avatar
    Yoast SEO.

    /Twolle

    Plugin Support Torsten Landsiedel

    (@zodiac1978)

    Hi @twolle,

    the markup on your page looks fine, so our plugin is working correctly. And there is no error message in our plugin that is “User response is missing”.

    So I did a quick search and found the Google Captcha is using this error message, so I think this plugin “Google Captcha (reCAPTCHA) by BestWebSoft” from your list is the culprit.

    It looks like there should be a ReCaptcha but it is not displayed because of an JS error (“grecaptcha is not defined” is showing up in the error console of my browser). Maybe some resources are not correctly loaded.

    Hope this helps to solve the error!

    All the best,
    Torsten

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.