Support » Plugins and Hacks » Ultimate CMS » [Resolved] Error upon activating

[Resolved] Error upon activating

  • Hi,

    I am using your plugin for months and months now, and never had a problem,
    I just updated it without a problem

    Parse error: syntax error, unexpected T_FUNCTION in /srv/www/vhosts/xxxx.com/subs/2012/wp-content/plugins/ultimate-cms/class-xydac-cms-module.php on line 485

    what can cause this ?

    I have also desinstalled and delete the plugun, and then reinstalled, but no change




Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • I am also having this problem. In my case, its a brand new install on a local MAMP site. Have not tried plugin on a live site.

    Plugin Author XYDAC


    Seems you PHP version is less than 5.3,
    Made the changes required for running on 5.2..

    Please update and let me know if it helps.?

    Thanks for your quick help,
    deinstalled it and installed your version 1.01

    Fatal error: Call to a member function get_registered_option() on a non-object in /srv/www/vhosts/xxx.com/subs/2012/wp-content/plugins/ultimate-cms/index.php on line 305

    is what I am getting now, thanks for your support

    Plugin Author XYDAC


    Made a quick fix.

    Just reinstall from latest version and check..!!!


    The update worked on my end. Thanks for the quick fix.

    you are the man, thank you very much for your ongoing support

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘[Resolved] Error upon activating’ is closed to new replies.
Skip to toolbar