Support » Requests and Feedback » error uploading image, sidebar dont load

  • radians

    (@radians)


    I recently uploaded version 2.8.6; but really i dont know if it is the cause of the problem.

    The thing is that when i upload a new note, it change the style of web page, so the sidebar doesnt load.

    I try to post something from live writer, from the wp-admin console and the problem persist.

    Any ideas?

    thanks in advance.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • esmi

    (@esmi)

    Forum Moderator

    Sounds like you have an error in your theme somewhere. Have you tried switching to the default theme to confirm this?

    radians

    (@radians)

    id checked it and its occurs in the same way. I detected some errors in the way that the post are writed in the database. So, i delete thats post and i solve the problem; for a while.

    Then i post 2 more notes, and it works fine. But now, with the 3rd the problem appears again.

    So, when i try to post a note form the writer, or from the wordpress console, it show the post, but disable the sidebar. i think that could be a problem of style.. but really i dont know.

    esmi

    (@esmi)

    Forum Moderator

    Do you have any active plugins? If so, have you tried deactivating them all?

    radians

    (@radians)

    i solved. The DB get broken.

    Thanks.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘error uploading image, sidebar dont load’ is closed to new replies.