Support » Plugin: Twitget » Error – removes WP nav bar and widget menu in frontend

  • Resolved jasewarner

    (@jasewarner)


    There seems to be an intermittent error occurring on my website. At least twice a day Twitget seems to be responsible for my entire sidebar not displaying; as soon as I remove Twitget from the sidebar it functions perfectly. Also, when I’m logged in the WP nav at the frontend of the site disappears.

    I’ve had a look and no errors are coming up for me to investigate.

    Anybody experienced something similar to this? Any ideas? I can’t think of any other widgets that would be interfering with it.

    Thanks,

    Jase

    http://wordpress.org/extend/plugins/twitget/

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author Bostjan Cigan

    (@zerocool51)

    Which theme are you using? Does the Twitter feed show?

    Thanks for getting back to me.
    I’m using the WordPress Bootstrap theme – the Twitter feed doesn’t show, nope.
    Does that help?

    Plugin Author Bostjan Cigan

    (@zerocool51)

    This happens only twice a day or constantly when Twitget is activated?

    Seems to happen once or twice a day, intermittently – not constantly when Twitget is activated.

    For instance, an hour ago it was not working and the entire sidebar wasn’t showing in my site because of Twitget. Now though, Twitget seems to be working fine as I have placed the widget back into the sidebar and everything is working fine.

    Thanks for your help

    Plugin Author Bostjan Cigan

    (@zerocool51)

    I’ll try to reproduce it or get the cause of this random error, I’ll mark it temporarily resolved.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Error – removes WP nav bar and widget menu in frontend’ is closed to new replies.