Support » Plugin: Barion Payment Gateway for WooCommerce » Error processing checkout. Please try again.

 • Resolved geekayhu

  (@geekayhu)


  Kedves Péter!

  Abba a hibába ütközutünk, hogy amikor angolra van állítva az oldal, a következő üzenetet kapjuk Barionos fizetésre kattintva:

  Error processing checkout. Please try again.
  screenshot: https://ibb.co/K0tvwsP

  Használt fordító plugin TranslatePress.

  Megj.: Kaptam ugyan anno a TP supportól egy “üres” plugin kódolást, amivel bizonyos URL-eket ki lehet hagyni a fordításból (kódrészlet: $do_not_translate_path = array(‘test-page-to-exclude’); – viszont nem tudom, hogy 1) egyáltalán ezzel kiküszöbölhető lenne-e a hiba, 2) nem tudom, mi lenne maga az URL (HA ez egyfajta megoldás lenne, amit a test-page… helyére lehetne illeszteni)

  Előre is köszönöm a segítséget, mert pont karácsonyi kuponozásban van a cég, és angol nyelven nem tudnak fizetni, csak ha visszaváltják az oldalt HU-ra.

  Woocommerce LOG:
  12-07-2020 @ 12:06:02 – PreparePayment failed. Errors array: [{“ErrorCode”:”ModelValidationError”,”Title”:”Model Validation Error”,”Description”:”The field Unit must be a string or array type with a maximum length of ’50’.”},{“ErrorCode”:”ModelValidationError”,”Title”:”Model Validation Error”,”Description”:”The field Unit must be a string or array type with a maximum length of ’50’.”},{“ErrorCode”:”ModelValidationError”,”Title”:”Model Validation Error”,”Description”:”The field Unit must be a string or array type with a maximum length of ’50’.”},{“ErrorCode”:”ModelValidationError”,”Title”:”Model Validation Error”,”Description”:”The field Unit must be a string or array type with a maximum length of ’50’.”}]

  Ragyogó napot!
  Gabe (site dev.)

  • This topic was modified 1 year, 6 months ago by geekayhu.
  • This topic was modified 1 year, 6 months ago by geekayhu.

  The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 1 replies (of 1 total)
 • Thread Starter geekayhu

  (@geekayhu)

  Kedves Péter!

  Azért írok ide megint, mert ugyan frissítettünk v.3.4.0-ra, de továbbra is Error processing checkout. Please try again. hibaüzenetet kapunk, ha angolra van állítva az oldal nyelve. Magyrul működik.

  Hiba LOG:

  12-17-2020 @ 11:39:34 – PreparePayment failed. Errors array: [{“ErrorCode”:”ModelValidationError”,”Title”:”Model Validation Error”,”Description”:”The field Unit must be a string or array type with a maximum length of ’50’.”},{“ErrorCode”:”ModelValidationError”,”Title”:”Model Validation Error”,”Description”:”The field Unit must be a string or array type with a maximum length of ’50’.”}]

  Ez azért is kellemetlen, mert a karácsonyi (kuponos) időszakban elég “ciki”, hogy ki kellett angolul írjuk, hogy váltsanak át magyarra, ha ki akarják fizetni a termékeket, és jön a kérdés, hogy “akkor most a Barion biztonságos egyáltalán…”

  Köszönettel
  Gábor (site dev.)

Viewing 1 replies (of 1 total)
 • The topic ‘Error processing checkout. Please try again.’ is closed to new replies.