WordPress.org

Forums

Yoast SEO
Error, pluggable.php on line 876, and XLM Sitemap problem (12 posts)

  1. dsk3211
    Member
    Posted 2 years ago #

    I receive this message when I try to do anything with the Plugin. Please help, thank you!

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/myo/public_html/wp-admin/includes/template.php:1642) in /home/myo/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 876

    Additionally, when I click the XML sitemap button, I'm brought to a 404 page.

    Any help would be greatly appreciated. Thank you.

    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-seo/

  2. forensiceye
    Member
    Posted 2 years ago #

    I'm just starting with the new website "theme U-design" after installing Seo plugin show up in the dashboard

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at .........com/html/wpfeye/wp-admin/includes/template.php:1642) in ...........com/html/wpfeye/wp-includes/pluggable.php on line 876

    Before I keep going to build and having errors I'd like to know how to consider that warning message and if there is any proved solution.
    Thank you

  3. jrh4211
    Member
    Posted 2 years ago #

    I'm getting a similar error. I've disabled all plugins and set default theme and still receive the error.

  4. patmatt
    Member
    Posted 2 years ago #

    I'm getting a similar error but it's happening when I click on the option to (I forget... I'm paraphrasing) dismiss "allow tracking".

    Thanks for any help.

  5. caffeLA
    Member
    Posted 2 years ago #

    I am experiencing the same issue as well.

  6. DragonSigh
    Member
    Posted 2 years ago #

    Same issue with the new WP 3.5 standart installation.
    When I click "allow to send usage statistic" (with russian localization)

  7. camrun91
    Member
    Posted 2 years ago #

    I was having the same issue when clicking "allow to send usage statistics but i went and removed template.php line 1642 and it got rid of the error. but I am now not able to add any data to any post at all. the box is there but text fields are not showing. this was happening before I edited the template.php file as well

  8. catchmikey
    Member
    Posted 2 years ago #

    I just tried and experience the same issue.

    Anyone find a solution?

  9. Jonathan Burns
    Member
    Posted 2 years ago #

    I'm having the XML sitemap problem. It's sending me to a 404 page.

  10. Michael
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    @jrh4211
    @patmatt
    @caffeLA
    @DragonSigh
    @camrun91
    @catchmikey
    @Jonathan Burns

    each of you, please start your own topic and post as many details as possible.

    this will make the tracking and possible solution of the problem easier.

  11. benpines
    Member
    Posted 2 years ago #

    also having the same problem

  12. abdallah.nofal
    Member
    Posted 2 years ago #

    i just delete the spaces below the last line, because i remember i pressed enter a lot at the end of the page so i don't know why it gaves me error

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Yoast SEO
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.