WordPress.org

Forums

Duplicator
[resolved] Error: PHP is not running (4 posts)

  1. crashguru
    Member
    Posted 2 years ago #

    Localhost Xampp, the server is running two WP installations. Just wanted to test the plugin locally.
    Tried to open INSTALLER with Firefox. The ZIP is OK and can be unzipped.
    Created new db and made sure its empty. Directories are writeable.
    WP 3.42 Weaver Pro Theme.
    This is what I see:

    Duplicator requires that your web server is running PHP. Your server does not have PHP installed, or PHP is turned off.
    '/html/oldpath/images', 'replace'=> '/html/newpath/images')); ================================================================================================= */ $GLOBALS['FW_TABLEPREFIX'] = 'wp2_'; $GLOBALS['FW_URL_OLD'] = 'http://localhost/wordpress'; $GLOBALS['FW_URL_NEW'] = ''; $GLOBALS['FW_PACKAGE_NAME'] = '5108eeeeeae238059_20130130_gotarda_package.zip'; $GLOBALS['FW_SECURE_NAME'] = '5108eee ...... dont want to post it all :)

    Thanks for any hints!

    http://wordpress.org/extend/plugins/duplicator/

  2. Cory Lamle
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Are you able to run other php file on the server? Maybe try a phpinfo() function and see if it works...

  3. crashguru
    Member
    Posted 2 years ago #

    Sorry, I know what I was wrong. One must open the file with //localhost/.../installer.php not with C:\xamp\htdocs\.../installer.php

  4. Cory Lamle
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Sounds good! Glad you got it going...

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Duplicator
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.