Support » Plugin: RSS Image Feed » error on line 50 at column 93: Extra content at the end of the document

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Plugin Author tepelstreel

    (@tepelstreel)

    As you have noticed, reading the other support threads, I am working on the problem. The feed just seems to break for some environments. But in none of mine. So, it’s a bit difficult to find out, what exactly is going on.

    The ‘extra content’ seems to be interesting though. Thanks for mentioning it.

    THX for quick reaction. But how can I fix it now? I am really dependent on RSS feed and this situation is really nasty. Feed still doesn’t work after I delete plugin, so maybe it damaged stock php of RSS in main wordpress director.

    Or could you send me previous version? Maybe it will fix my problem and feed will work fine just like before.

    Plugin Author tepelstreel

    (@tepelstreel)

    You’ll find all the versions here:

    http://wordpress.org/plugins/rss-image-feed/developers/

    There will be an update soon. But as I never can reproduce the errors, others seem to get, I cannot say whether it’s a fix or not.

    Update: find line 271 in the file image-rss.php and delete it. That should fix already a lot.

    Make sure to clear your cache after you delete the plugin. That should cause your feed to work again.

    Plugin Author tepelstreel

    (@tepelstreel)

    Yes, yes. I’m aware. And as I have written in another post and on the plugin’s home page just delete line 271 in image-rss.php (version 3.5) and all will work again.

    Plugin Author tepelstreel

    (@tepelstreel)

    Bug should be fixed by now, so I will mark as resolved.

    Ok, seems it works.

    Plugin Author tepelstreel

    (@tepelstreel)

    Well, that’s start 😉

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘error on line 50 at column 93: Extra content at the end of the document’ is closed to new replies.