Support » Plugin: Inbound Brew » Error Messages

  • Resolved TheWiz

    (@thewiz)


    Got these after install…

    Warning: session_start(): open(/tmp/sess_0563597c194245bb5ce87bf298722937, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/wizardsplace/public_html/wp-content/plugins/inbound-brew/src/Libraries/MathCaptcha.php on line 53

    Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter – headers already sent (output started at /home/wizardsplace/public_html/wp-content/plugins/inbound-brew/src/Libraries/MathCaptcha.php:53) in /home/wizardsplace/public_html/wp-content/plugins/inbound-brew/src/Libraries/MathCaptcha.php on line 53

    https://wordpress.org/plugins/inbound-brew/

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • Plugin Author Chris Fontes

    (@chrisfontes)

    Good evening. I’m so sorry that you’ve experienced this issue.

    At first glance, it looks like there may be an issue with the permissions of the web user to write files to the temp directory.

    There could be more to the story, however.

    Can I ask the following so we can get to the bottom of this?

    1. who is your host provider?
    2. what version of php are you running?
    3. what web server are you running (apache, nginx, etc) and what version

    You can respond here or email us @ support@inboundbrew.com directly.

    Thanks!

    Plugin Author Chris Fontes

    (@chrisfontes)

    TheWiz,

    We’ve been moving this around the last few minutes, and we’re 99.9% sure this is a problem at the host (regarding usr permissions).

    Can you send a short ticket there first and Sr what happens? I’d be happy to act on your behalf with your host if necessary.

    Please let us know what they say. We want to make sure your issue is resolved.

    Chris, just wrote reply and got “secure connection failed” — happened last time too.

    VPS In Motion Hosting

    Linux vps12036.inmotionhosting.com 2.6.32-042stab094.7

    mysql 5.6.30

    PHP Version 5.4.36

    Perhaps it took me too long to find info and experienced time out. Above worked.

    I’d gladly send ticket to IMH. Suggest what I should say/ask? Will just the error messages be enough?

    I got that “secure connection failed” message again and lost the post. Seems to happen on every first try… are you guys experiencing issues?

    Re: Plugin…

    I installed a default WordPress in a sub-domain on the same account as the problem. No error message, so not likely server issue.

    Since the error referenced captcha files is it possible it is conflicting with other security plugins I am using which also have captcha function?

    Plugin Author Chris Fontes

    (@chrisfontes)

    I don’t think a conflicting captcha would be the issue.

    I also don’t want to just pass the buck and blame the host, but we’ve never seen this issue before, and the error itself indicated a user permission problem.

    Go ahead and send this specific text to your host and we’ll continue to look on our end:

    To whom it may concern,

    While attempting to install a plugin on my WordPress install, I received the following error:

    Copy/paste error here

    It appears to be a user permission error regarding the saving of sessions files into the tmp directory. Can you look into this?

    Let me know what they say!

    Got it. Will get back to you…

    Plugin Author Chris Fontes

    (@chrisfontes)

    Sounds good, thanks!

    Update: Hosting tech looked at permissions and found no problem or fix. Now working inside WP Dashboard. Waiting to hear back.

    Further update… from hosting tech:

    “At this time, I was unable to replicate the issue. I appreciate you providing the login information, I was able to login, activate the plugin and navigate to the plugin in the Dashboard all without showing any errors.”

    I’m still seeing the error messages on Firefox. Checked with Chrome, no error messages. Blah! Not seeing them in Firefox for other installation on same server. Does not appear to be just Firefox specific, though. Not seeing them in Firefox for other installation on same server.

    Something about THIS SITE INSTALLATION && FIREFOX.

    http://wizardsplace.com/ see if you see error in Firefox — or is it just me?

    So, since the error is not functional on the site, I can live with it. I may have to start using Chrome for more things. I’m still thinking a plugin (or theme – Woo Canvas) conflict. I’ll have to pick at it and see what I can find — though I’ll probably need to work on it over several days. I’m in the midst of prep for a product launch.

    Plugin Author Chris Fontes

    (@chrisfontes)

    Well, I am glad it is working, but sorry there has been issues.

    I am not sure what was happening, but I can also view that site in FF without issue.

    I will mark this resolved for now, but feel free to email us anytime.

    Thanks!

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • The topic ‘Error Messages’ is closed to new replies.