WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Error message when using

[Resolved] Error message when using

  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in ***/wp-content/plugins/category-images-ii/category-images-ii.php on line 233

    Anyone have a solution?

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Author Simon Wheatley
    Code for the People

    @simonwheatley

    Please try the latest version and let me know if it helps.

    livepulse
    Participant

    @livepulse

    It did not help. The previous version was working correctly then when I upgraded to WordPress 3.2 and 1.21 of this extension everything stopped working.

    We have this plugin called from our sidebar template, The template codes provided do not display the image. Rather, they display a broken image with a link to the category.

    We were previously using:

    <?php echo $CategoryImagesII->display_images( array(6),”1″); ?>

    which worked great. Any advice?

    livepulse
    Participant

    @livepulse

    My error is:

    Warning: Missing argument 3 for CategoryImagesII::display_images(), called in /home/nadoorg/public_html/wp-content/themes/nado/sidebar-advocacy.php on line 8 and defined in /home/nadoorg/public_html/wp-content/plugins/category-images-ii/category-images-ii.php on line 197

    Plugin Author Simon Wheatley
    Code for the People

    @simonwheatley

    Try v1.31 and see if they work better for you.

    Paul
    Member

    @paulburd

    Tonight I tried v1.3.1 and it’s not working (WP 3.2.1). This error appears at the top of the page in the admin:

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in [path]/category-images-ii/class-Category-Images-II.php on line 602

    Plugin Author Simon Wheatley
    Code for the People

    @simonwheatley

    Hi Paul – Thanks for letting me know. Can you check if there’s a directory called “category-images-ii” in your wp-content/uploads directory, please?

    Would you try the dev version, here http://dl.dropbox.com/u/72676/110815%20-%20ciii/ciii.zip, and let me know if there’s an issue, please?

    Thank you.

    Paul
    Member

    @paulburd

    Hi Simon,

    Thanks for the quick reply. The category-images-ii directory did exist. It had permissions of 755. I installed the dev version and no longer see the error. It looks like it’s fixed. 🙂

    Thanks,

    paul

    Ali Jahangiri
    Member

    @ali-jahangiri

    Hi,

    I have same problem after updating to the last version of wordpress. Here is my error:

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/content/m/y/d/DOMAIN/html/wp-content/themes/jewelry2/view/category-images-ii/category-images.php on line 2
    Fatal error: Call to undefined function n_round() in /home/content/m/y/d/DOMAIN/html/wp-content/themes/jewelry2/functions.php on line 413
    
    The category-images-ii folder is exsit and it has right permision.

    Thanks,
    Al

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘[Resolved] Error message when using’ is closed to new replies.