WordPress.org

Support

Support » Localhost Installs » [Resolved] Error message when importing from localhost to live site

[Resolved] Error message when importing from localhost to live site

  • I get this error message after I tried to import the content from my localhost site and up to my live site:

    Notice: get_theme_data is deprecated since version 3.4! Use wp_get_theme() instead. in /customers/a/c/6/stigbratvold.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 2628 Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /customers/a/c/6/stigbratvold.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:2628) in /customers/a/c/6/stigbratvold.no/httpd.www/wp-includes/option.php on line 563 Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /customers/a/c/6/stigbratvold.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:2628) in /customers/a/c/6/stigbratvold.no/httpd.www/wp-includes/option.php on line 564 Notice: Undefined index: id in /customers/a/c/6/stigbratvold.no/httpd.www/wp-content/themes/artiste/admin/admin-functions.php on line 49 Notice: Undefined index: std in /customers/a/c/6/stigbratvold.no/httpd.www/wp-content/themes/artiste/admin/admin-functions.php on line 50 Notice: Undefined index: id in /customers/a/c/6/stigbratvold.no/httpd.www/wp-content/themes/artiste/admin/admin-functions.php on line 49 Notice: Undefined index: std in /customers/a/c/6/stigbratvold.no/httpd.www/wp-content/themes/artiste/admin/admin-functions.php on line 50 Notice: Undefined index: id in /customers/a/c/6/stigbratvold.no/httpd.www/wp-content/themes/artiste/admin/admin-functions.php on line 49 Notice: Undefined index: std in /customers/a/c/6/stigbratvold.no/httpd.www/wp-content/themes/artiste/admin/admin-functions.php on line 50 Notice: Undefined index: id in /customers/a/c/6/stigbratvold.no/httpd.www/wp-content/themes/artiste/admin/admin-functions.php on line 49 Notice: Undefined index: std in /customers/a/c/6/stigbratvold.no/httpd.www/wp-content/themes/artiste/admin/admin-functions.php on line 50

    Does anyone know how I can fix this or reset everything again?

Viewing 13 replies - 1 through 13 (of 13 total)
  • esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    It seems that it worked to delete all the files mentioned and then uploading them again with FileZilla. But when I try to upload my purchased theme Artiste in the WordPress Dashboard>Appearance>Themes>Upload it gives me those same errors when I activate the theme. Does that mean the file is corrupted or something? They were working just fine on my localhost but I didn’t use the latest WordPress update

    esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    The issue is in your theme, yes. Perhaps you didn’t have error logging turned on in your local server?

    Yeah maybe not. I’m not really sure.

    But do you know what

    Notice: get_theme_data is deprecated since version 3.4! Use wp_get_theme() instead.

    means? I can’t figure that one out…

    esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    You have to replace get_theme_data() with wp_get_theme() in your theme’s template files. First of all, find out where get_theme_data() is being used.

    Yeah but that was what I could not find out… I realized that when I created my online site I created a new user making my localhost user a subscriber. When I changed my localhost user back to administrator the error message disappeared. Could this have been the problem?

    I could not find

    get_theme_data()

    anywhere in the template files for my theme when I open them in TextWrangler.. Where is this information usually placed?

    esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    Impossible to predict with any real accuracy as it varies from theme to theme. What theme are you using?

    I am using Artiste by Orman Clark at Themezilla.com. I posted the same question at the support forums there but there is still no answer πŸ™

    esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    Have you tried looking through all of the theme’s template files using a text editor?

    Yeah I have used TextWrangler and opened all the template files. I searched for “get_theme_data()” but none of the template files has it πŸ™

    Someone on the ThemeZilla forum said that it might be a bug and there is an update to it but I still can not get it to work…

    esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    It’s not a bug. The theme is using a deprecated function which is in there somewhere…

    Seems like I managed to fix it now. I downloaded the latest version and installed it and the deprecated function went away πŸ™‚

    Thanks for all your time Esmi! πŸ™‚

Viewing 13 replies - 1 through 13 (of 13 total)
  • The topic ‘[Resolved] Error message when importing from localhost to live site’ is closed to new replies.
Skip to toolbar