WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Error message in Settings

[Resolved] Error message in Settings

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • schnettker
    Member

    @schnettker

    Have you solved it? I have the same error?

    Frank Bueltge
    Participant

    @bueltge

    Which version you are using – 2.8.4?
    Can you copy your content from the exclude field here?

    Pat K
    Participant

    @blackcapdesign

    Greetings Frank! I too am receiving the same error upon installation:

    Warning: join() [function.join]: Invalid arguments passed in /home/xxxx/xxx/wp-content/plugins/wp-maintenance-mode/inc/wp-maintenance-mode-settings.php on line 228

    There is nothing in the Exclude field; it’s blank. I have uninstalled and reinstalled your plugin. I disabled a few other plugins (Bulletproof Security for one) and it didn’t make any difference. What’s odd is I have used this plugin on other sites and it has worked fine.

    In the warning message (which appears directly above the Exclude field) the words “function.join” are a hyperlink to a “page not found”: http://site-address.com/wp-admin/function.join
    If I check my preferences and click ‘save’, the Preview button displays the same “page not found” error. Odd. Hope you can figure this out…

    Frank Bueltge
    Participant

    @bueltge

    Yes, I have now seen the problem and was fixed, released in the next version 1.8.5; also the preview function

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] Error message in Settings’ is closed to new replies.