Support » Plugin: BuddyPress Docs » Error Message / Bug Report

  • Hello,

    I am using your plugin and love it. Works great but if I turn off the feature to not allow users to upload attachments.. I get an error message if I try to post a new doc. however If I turn it back on.. plugin works great. I really would like to turn that feature off though because I dont want users to upload pics and files.. Any suggestions?

    http://wordpress.org/plugins/buddypress-docs/

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Author Boone Gorges

    (@boonebgorges)

    Can you please share more information about the error message?

    1. What steps are you taking?
    2. What do you expect to happen?
    3. What do you see happen instead?

    I had the settings to permit uploading of attachments. I posted a coc it worked fine. I really do not want the users to be able to upload photo or video so I went back into the setting a set it so that you could not upload attachment. I went back and went though the steps to post a doc. When I hit save it did not post and said there was a issue saving the doc. I tried this a couple time and it did the same. I went back into the settings and allowed upload of attachments again and then I was able to post my doc. It then saved. I let the setting to allow uploads but I would like to turn it off.. but if I do then I can not save any docs created.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Error Message / Bug Report’ is closed to new replies.