• Resolved souvikbiswassxcs

    (@souvikbiswassxcs)


    Cannot read properties of undefined (reading 'load')
    
        in Script
        in GoogleChartLoader
        in ContextProvider
        in Chart
        in div
        in GoogleChart
        in div
        in div
        in UserDimensionsPieChart
        in div
        in Cell
        in div
        in Row
        in div
        in Grid
        in div
        in div
        in Widget
        in WithWidgetSlug(Widget)
        in DashboardAllTrafficWidget
        in WhenAnalyticsActive(DashboardAllTrafficWidget)
        in WidgetRenderer
        in div
        in Cell
        in WidgetCellWrapper
        in div
        in Row
        in div
        in div
        in Grid
        in WidgetAreaRenderer
        in div
        in WidgetContextRenderer
        in DashboardApp
        in GoogleSitekitDashboard
        in RestoreSnapshots
        in ErrorHandler
        in Root

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Support James Osborne

    (@jamesosborne)

    Thanks for reaching out and sharing the error message encountered. This is likely as a result of conflict with the Google Charts library used in Site Kit and some third party plugins. You’ll find out more on this below:
    https://github.com/google/site-kit-wp/issues/4074

    While we’ll hopefully have a fix out for this with the next plugin release can you share whether you encounter the same error with your User Profile Picture plugin temporarily deactivated? From the inspections performed on your site it looks like you have this plugin installed.

    I am not them, but have the same problem.

    I can confirm that (for me) the plugin doesn’t throw an error when User Profile Pictures has been disabled. When I enable it again, the error happens.

    So, it’d seem that (for me and my site) it’s something that can be replicated.

    Hope that helps and hoping for a fix in a new version.

    Plugin Support James Osborne

    (@jamesosborne)

    @uninvolved Many thanks for sharing your experience. We’ve identified what is causing this and if you keep watch of the related GitHub issue you’ll be notified when there is a fix in place. We can also tag you here within this support topic once a fix is in place.

    I’ll just watch GitHub, thanks.

    Plugin Support Bethany Chobanian Lang

    (@shetheliving)

    @uninvolved Sounds good! We’ll mark this topic as resolved, but the GitHub issue will continue to be updated as we work on a fix.

    Plugin Support James Osborne

    (@jamesosborne)

    @souvikbiswassxcs @uninvolved Just to let you know that Site Kit version 1.46.0 has been released. Can you update to this latest version and confirm that this error no longer appears?

    So far, so good. It appears resolved on my end. I flipped through a few of the pages and all was good.

    Plugin Support Bethany Chobanian Lang

    (@shetheliving)

    @uninvolved Glad to hear, thanks for letting us know!

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Error Message’ is closed to new replies.