Support » Plugin: Pixabay Images » Error Invalid Request on Network Sites

  • Hi,

    We have discovered a small bug in v 2.14 of the plugin which I’m hoping you can help fix.

    If you Network Activate the plugin you can’t insert images into posts / they don’t download and you get a pop-up error “ERROR: Invalid Request”

    If you don’t network activate and Activate on each site individually the plugin works perfectly.

    There are posts from 1 year and 2 years ago where users had this particular problem and you released a fix in both cases so I think you may know already what might be the source of the problem.

    I only recently discovered Pixabay, what a truly inspired idea and was even more amazed to find a wordpress plugin for it ! Thanks for such a great service 🙂

    https://wordpress.org/plugins/pixabay-images/

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • We have found the source of the problem but we don’t know how to fix it.

    Its being caused by an invalid nonce in the pixabay part of the nonce.

    This happens on any network activated installation. Activate the plugin site by site and its fine. Network activate and he problem occurs.

    Anyone have any ideas ??

    Plugin Author Simon Steinberger

    (@simonstone)

    Unfortunately, I/we don’t have a network to test this on. So it’s hard to debug. If anybody comes up with a solution, we’ll gladly implement it.

    Cheers and thanks,

    Simon

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Error Invalid Request on Network Sites’ is closed to new replies.