Support » Plugin: Schema & Structured Data for WP & AMP » Error in Q&A Schema

  • Please help.

    I am facing problem with Q&A schema type. Rest working well.

    I am getting two error when Q&A schema is enabled on DWQA Plugin.

    1) On DWQA Question Page ( Where Number of Questions are listed)

    Notice: Undefined variable: prefix in /home/………../plugins/schema-and-structured-data-for-wp/admin_section/structure_admin.php on line 863

    The line 863 is

    $archive_title = post_type_archive_title($prefix, false);

    2) Getting below error on DWQA One Question Page

    Notice: Undefined index: _dwqa_best_answer in /home/………./plugins/schema-and-structured-data-for-wp/output/service.php on line 1004

    The code on 1004 is
    $best_answer_id = $post_meta[‘_dwqa_best_answer’][0];

    Notice: Trying to get property of non-object in /home/……../plugins/schema-and-structured-data-for-wp/output/service.php on line 1065

    Notice: Trying to get property of non-object in /home/…………/plugins/schema-and-structured-data-for-wp/output/service.php on line 1065

    The code on 1065 is
    ‘author’ => array(‘@type’ => ‘Person’, ‘name’ => $authorinfo->data->user_nicename),

    Please help.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Support Sanjeev Kumar

    (@sanjeevsetu)

    Hi @kkmixs,

    Sorry for the issues which you have faced. Have you enabled the DWQA from setting panel( https://prnt.sc/mv0xcf ). If not please enable it.

    And Replace

    $archive_title = post_type_archive_title($prefix, false);

    with

    $archive_title = post_type_archive_title($prefix=”, false);

    Hope this helps you. If not, Please lets know.

    Thanks,

    Thanks for the reply.
    Need one more help.
    When I check my Q&A schema using Google Structure Checker Tool, I am getting Bad Sequence in String error in Json file.

    This is because of special characters like ‘,””,/ used in answer.

    Please help

    Plugin Support Sanjeev Kumar

    (@sanjeevsetu)

    Hi @kkmixs,

    Sorry for the delay in response. Please update to our new version 1.3. It will fix your issue.

    If not, Please lets know again.

    Thanks,

    Version 1.3 has brought error in the Q&A schema. Google Search console is showing the following warning:
    Missing Field “mainEntity.author” (Optional)
    I had to downgrade to version 1.2 of the plugin to solve the issue. Please fix in the new version.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.