WordPress.org

Forums

FeedWordPress
error in ativate plugin (3 posts)

  1. rykardopedro
    Member
    Posted 2 years ago #

    Warning: require_once(/home/empregsa/public_html/empregospb.com.br/wp-content/plugins/feedwordpress/externals/myphp/myphp.class.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/empregsa/public_html/empregospb.com.br/wp-content/plugins/feedwordpress/feedwordpress.php on line 105

    Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/empregsa/public_html/empregospb.com.br/wp-content/plugins/feedwordpress/externals/myphp/myphp.class.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/empregsa/public_html/empregospb.com.br/wp-content/plugins/feedwordpress/feedwordpress.php on line 105

    http://wordpress.org/extend/plugins/feedwordpress/

  2. slacker..
    Member
    Posted 2 years ago #

    wp-content/plugins/feedwordpress/externals/myphp/myphp.class.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/kollmanr/public_html/wp-content/plugins/feedwordpress/feedwordpress.php on line 105

    Just updated

  3. modifiedcontent
    Member
    Posted 2 years ago #

    I just found this same problem. Tried to delete line 105, but get another error because line 1221 needs class 'MyPHP'.

    So where is that folder 'externals' with the myphp.class.php? Can we download it somewhere?

    I have now two down sites.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • FeedWordPress
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.