WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Google XML Sitemap for Images » Error generating Sitemap

Error generating Sitemap

  • zzbloggerzz

    @zzbloggerzz

    I have installed the plugin, ran it and get the following message: ( see below ).

    how do I fix this ?

    This page contains the following errors:

    error on line 5 at column 3154: EntityRef: expecting ‘;’
    Below is a rendering of the page up to the first error.

    http://contractor.marketingworkslab.com/home/images/http://contractor.marketingworkslab.com/wp-content/uploads/2012/10/img1792.jpghttp://contractor.marketingworkslab.com/wp-content/uploads/2012/10/63365_relighting_the_water_heater.jpghttp://contractor.marketingworkslab.com/wp-content/uploads/2012/10/faucet.jpghttp://contractor.marketingworkslab.com/wp-content/uploads/2012/10/8048111200_549e0f39fe.jpghttp://contractor.marketingworkslab.com/wp-content/uploads/2012/10/5146835_bfb1e579b7.jpghttp://contractor.marketingworkslab.com/wp-content/uploads/2012/10/6233145745_3d864326c7.jpghttp://contractor.marketingworkslab.com/wp-content/uploads/2012/10/2746158589_96bcb3dbe9.jpghttp://contractor.marketingworkslab.com/wp-content/uploads/2012/10/3163017019_03a837c287.jpghttp://contractor.marketingworkslab.com/wp-content/uploads/2012/10/109684051_38aaa380b0.jpghttp://contractor.marketingworkslab.com/wp-content/uploads/2012/10/8002065443_8fa8c23204.jpghttp://contractor.marketingworkslab.com/wp-content/uploads/2012/10/6663062373_d8d29334da.jpghttp://contractor.marketingworkslab.com/wp-content/uploads/2012/10/7791358074_165a6b36b0.jpghttp://contractor.marketingworkslab.com/wp-content/uploads/2012/10/broken_faucet.jpghttp://contractor.marketingworkslab.com/wp-content/uploads/lead-pipe-cinch-7721723722_ed5bf32a1a.jpghttp://contractor.marketingworkslab.com/wp-content/uploads/2012/10/knoxville_plumbing_water_wastage1-225×300.jpghttp://contractor.marketingworkslab.com/wp-content/uploads/2012/10/knoxville-plumbing-faucet-fountain-300×212.jpghttp://contractor.marketingworkslab.com/wp-content/uploads/2012/10/knoxville_plumbing_beautiful_bathroom_sink1-300×225.jpghttp://contractor.marketingworkslab.com/wp-content/uploads/emergency-plumbing-knoxville-lead-pipe-cinch-300×225.jpghttp://contractor.marketingworkslab.com/wp-content/uploads/2012/10/knoxville-plumbing-relighting-water-heater-300×243.jpghttp://contractor.marketingworkslab.com/wp-content/uploads/2012/10/knoxville_plumbing_busted_water_heater-219×300.jpghttp://contractor.marketingworkslab.com/wp-content/uploads/2012/10/knoxville_plumbing_running_water_and_sink.jpghttp://contractor.marketingworkslab.com/wp-content/uploads/2012/10/knoxville_plumbing_running_water_and_sink-225×300.jpghttp://contractor.marketingworkslab.com/wp-content/uploads/2012/10/knoxville_plumbing_broken_faucet-225×300.jpg

    http://wordpress.org/extend/plugins/google-image-sitemap/

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • I am getting the same error from one of my sites…
    http://www.motorheadjewelry.com/sitemap-image.xml

    Any thoughts?

    Same error here:

    This page contains the following errors:
    error on line 5 at column 35963: EntityRef: expecting ‘;’

    http://lisadreissig.com/sitemap-image.xml

    Has anyone found out what is causing this error?

    Plugin Author Amit Agarwal

    @labnol

    Please download the latest version of the Image Sitemap plugin. It should fix the issue.

    I’m getting the folowing error on XML Images Sitemap, but only on one of my sites.

    This page contains the following errors:

    error on line 4 at column 10: Opening and ending tag mismatch: urlset line 0 and url
    Below is a rendering of the page up to the first error.

    There is no rendering of page below it. I tried removing and re-installing plugin, and changing themes. I was also getting 404 page when logging in instead of dashboard. When I removed plugin it went away. Whatever this is, I think it is also affecting SEOPressor plugin. This is the only site I have a problem with it.

    http://howtogarden.ws

    I hope someone out there has an idea what the solution is.
    Or at least be able to tell me how to find line 4 column 10.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Error generating Sitemap’ is closed to new replies.
Skip to toolbar