Support » Plugin: AMP for WP - Accelerated Mobile Pages » Error after update to latest version

  • Resolved fernandorigotti

    (@fernandorigotti)


    I updated the AMP plugin to the latest version and now when access AMP version it shows a blank page and after 3~5 seconds it shows the content but without images (logo, content images etc).

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author Ahmed Kaludi

    (@ahmedkaludi)

    Hi @fernandorigotti

    That’s extremely strange. Can you please contact us on team@magazine3.com ? I will personally look into this issue and help you fix this.

    I think I have a similar issue. After updating to 0.9.90, I now get a blank editor when I try to edit posts that had AMP disabled through “Hide AMP Bulk Tools”. When I untick the affected categories (or disable the plugin entirely), I can edit the posts normally.

    Is there a workaround for this issue (apart from manually disabling AMP on each post, instead of using the bulk tool)?

    Plugin Author Ahmed Kaludi

    (@ahmedkaludi)

    Hi @scr00chy
    That’s extremely strange. Can you please contact us on team@magazine3.com ? I will personally look into this issue and help you fix this.

    I’m in the club. Can we get an update Adhmed on the situation? Should we roll back?

    Plugin Author Ahmed Kaludi

    (@ahmedkaludi)

    Hi @dhoch14

    We’re almost close to the fix. You can fasten this process by contacting us on team@magazine3.com – We will personally look into this and help you fix this.

    Plugin Author Mohammed Kaludi

    (@mohammed_kaludi)

    Hi,

    The issue has been fixed in 0.9.91 and the update should fix the issue.

    Sorry for the inconvenience and thank you for using the plugin!

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Error after update to latest version’ is closed to new replies.