WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] error after activation on site pages

[Resolved] error after activation on site pages

  • Warning: call_user_func_array() [function.call-user-func-array]: First argument is expected to be a valid callback, ‘AsynchronousJS::action_prevent_script_output’ was given in /home/sergtest/public_html/wp-includes/plugin.php on line 406

    Warning: call_user_func_array() [function.call-user-func-array]: First argument is expected to be a valid callback, ‘AsynchronousJS::filter_queue_script’ was given in /home/sergtest/public_html/wp-includes/plugin.php on line 173

    Warning: call_user_func_array() [function.call-user-func-array]: First argument is expected to be a valid callback, ‘AsynchronousJS::filter_queue_script’ was given in /home/sergtest/public_html/wp-includes/plugin.php on line 173

    Warning: call_user_func_array() [function.call-user-func-array]: First argument is expected to be a valid callback, ‘AsynchronousJS::filter_queue_script’ was given in /home/sergtest/public_html/wp-includes/plugin.php on line 173

    Warning: call_user_func_array() [function.call-user-func-array]: First argument is expected to be a valid callback, ‘AsynchronousJS::filter_headjs’ was given in /home/sergtest/public_html/wp-includes/plugin.php on line 173

    http://wordpress.org/extend/plugins/asynchronous-javascript/

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Harsh Agrawal
    Participant

    @denharsh

    Like wise.
    I’m also getting following error:
    Warning: call_user_func_array() [function.call-user-func-array]: First argument is expected to be a valid callback, ‘AsynchronousJS::action_prevent_script_output’ was given in /home/******/public_html/wp-includes/plugin.php on line 403

    blog URL: http://www.callingallgeeks.org/

    Plugin Author Paris Holley
    Member

    @parisholley

    What version of wordpress and PHP are you running?

    Plugin Author Paris Holley
    Member

    @parisholley

    I just pushed an update (1.2.1), let me know if this fixes your problem. Be sure to also head to the plugin page and mark the plugin as being compatible with your version if all is well.

    Plugin Author Paris Holley
    Member

    @parisholley

    marking as resolved, let me know if u still have issues

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] error after activation on site pages’ is closed to new replies.