• Resolved JamP

    (@jamp)


    Hi

    Thanks for your work on the plugin. I’m not able to activate it after downloading from wordpress itself. I think the language below will not get in the way of understanding what it might be. I’m no expert, but can I do anything to fix this?

    Detalhes do erro
    ================
    Um erro do tipo E_ERROR foi causado na linha 46 do arquivo(An error of type E_ERROR was caused on line 46 of the file)
    /home/idmwebne/public_html/wp-content/plugins/diagnoseo/includes/class-diagnoseo-plugindetector.php. Mensagem de erro: Uncaught TypeError: method_exists(): Argument #1 ($object_or_class) must be of type object|string, null given in /home/idmwebne/public_html/wp-content/plugins/diagnoseo/includes/class-diagnoseo-plugindetector.php:46
    Stack trace:
    #0 /home/idmwebne/public_html/wp-content/plugins/diagnoseo/includes/class-diagnoseo-plugindetector.php(46): method_exists()
    #1 /home/idmwebne/public_html/wp-content/plugins/diagnoseo/includes/class-diagnoseo-plugindetector.php(28): Diagnoseo_PluginDetector->detect_seo_plugins()
    #2 /home/idmwebne/public_html/wp-content/plugins/diagnoseo/includes/admin-actions.php(35): Diagnoseo_PluginDetector->__construct()
    #3 /home/idmwebne/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(307): diagnoseo_detect_seo_plugins()
    #4 /home/idmwebne/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(331): WP_Hook->apply_filters()
    #5 /home/idmwebne/public_html/wp-includes/plugin.php(474): WP_Hook->do_action()
    #6 /home/idmwebne/public_html/wp-settings.php(450): do_action()
    #7 /home/idmwebne/public_html/wp-config.php(100): require_once('/home/idmwebne/...')
    #8 /home/idmwebne/public_html/wp-load.php(50): require_once('/home/idmwebne/...')
    #9 /home/idmwebne/public_html/wp-admin/admin.php(34): require_once('/home/idmwebne/...')
    #10 /home/idmwebne/public_html/wp-admin/plugins.php(10): require_once('/home/idmwebne/...')
    #11 {main}
      thrown
Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Author DiagnoSEO.com

    (@diagnoseo)

    Hello,

    Thank you for your question.

    It sounds like you are not using the typical settings of PHP.
    Could you please download the latest version of the plugin?
    Then it should work fine.

    Hope this helps!

    Please let us know if we can be of further assistance.

    Kind regards,
    DiagnoSEO team

    Thread Starter JamP

    (@jamp)

    I just updated and activate it without errors. Thank you for your help.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.