WordPress.org

Forums

WORDPRESS VIDEO GALLERY
Error 401 on the single video post (4 posts)

  1. Gucio926
    Member
    Posted 2 years ago #

    Home movies running (http://www.folkm.vot.pl/video/), when you click on a video I get an error (http://www.folkm.vot.pl/videogallery/korpiklaani-rauta-official-music-video/).

    The videogallery page was not generated?
    Anyone know how to fix it?

    https://wordpress.org/plugins/contus-video-gallery/

  2. karthikeyani
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi,

    Go to WP admin -> Settings -> Permalinks -> Select default and check. If it is working fine, now select "post name" and save the settings and check. If you are still facing the same issue, follow the below step.

    Open \wp-content\plugins\contus-video-gallery\hdflvvideoshare.php and find flush_rewrite_rules(); and hide or remove it.

  3. Gucio926
    Member
    Posted 2 years ago #

    The first method does not work. Unfortunately.

    When I apply the second method I have a problem.
    "Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/folkm/domains/folkm.vot.pl/public_html/wp-content/plugins/contus-video-gallery/hdflvvideoshare.php on line 746"

    Anyone have any other ideas?

  4. karthikeyani
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi,

    Make sure you didn't hide or delete } after flush_rewrite_rules();. If you are still facing any difficulties in this, contact our supporting team at assist@apptha.com

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • WORDPRESS VIDEO GALLERY
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic