Support » Plugin: PowerPress Podcasting plugin by Blubrry » Episodes Not Being Pushed From Site to Blubrry

  • Resolved faxfromjanet

    (@faxfromjanet)


    I have a new install which seems to be set up correctly on the WP/Powerpress side of things, but a few things are not working correctly and seem to show that the link between Blubrry and my site is not complete.

    • When I published my first episode on the site, it did not publish on the Blubrry side. To test I manually made the episode on the Blubrry side, and that worked fine. The media is also being pulled correctly on the site from Blubrry and plays on the site just fine, but my understanding was that it would push from the site to Blurry automatically and update the feed.
    • In the Podcaster Dashboard on Blubrry, my site is not showing in the dropdown list under Powerpress Sites.
    • I’ve added a link to the cover art in all the various settings locations I can find (Blubrry side and Powerpress side), but the cover art is not showing on my Blubrry feed page.

    It feels like all of these things are related and I just don’t have the connection set up correctly, but I just cannot find my error!

    Thanks!

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Support Shawn Thorpe

    (@shawnogordo)

    Please go here:
    https://www.blubrry.com/contact/
    Click the Select link underneath All Other Inquiries and choose Technical Support. Fill out the form with your questions and someone will get back to you with assistance. Since you’re using Blubrry services, we have to answer your questions directly in order to comply with the ToS of this support forum.

    Thread Starter faxfromjanet

    (@faxfromjanet)

    Thank you, Shawn!

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.