Support » Plugin: WP SEO Structured Data Schema » Entity Deleted But Data Remains

  • Resolved donna

    (@donnab-seenontopcom)


    Hi.

    I created a QAPage schema entry for a blog post and quickly realized it wasn’t the right entity type. I disabled and deleted the QAPage entity and added a new one, a FAQPage entity. I populated it with data, saved the page, and ran it thru the Google Structured Data testing tool. It is telling me I have an error because the QAPage field entries are missing values.

    https://search.google.com/structured-data/testing-tool#url=https%3A%2F%2Fstagingfidel.wpengine.com%2Fambassador-i%2F

    This makes me think the entity is still in the database, just unpopulated. How do I remove it?

    Thanks for any suggestions. I searched the forum to see if anyone else has run into this or a similar problem and didn’t find anything. I did find some folks from a few years ago that weren’t able to successfully delete the entire plugin and it’s data, but I only want to remove a single entity, not the whole plugin and its data.

    The errors

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Author kcseopro

    (@kcseopro)

    Hello,

    Please check the schema you may be still QAPage schema checked ie enabled without checked it will not show in page or effect in page.

    Thanks

    Thread Starter donna

    (@donnab-seenontopcom)

    @kcseopro,

    Thank you. You are absolutely correct. I did have the “enabled” box checked. Once I unchecked it, the QAPage errors went away.

    Thanks again!

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Entity Deleted But Data Remains’ is closed to new replies.