Support » Plugin: WordPress HTTPS (SSL) » Entire site goes HTTPS after visiting one HTTPS page…

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • I’m having the same issue–would love a solution.

    This solution worked for my WordPress multisite installation:

    a) Edit each post or page you need HTTPS for and select “Secure post” in the HTTPS widget located below the “Update” button. Then click “Update”.

    (Don’t do this! -> After doing this, In a new browser I got into my website, and even though I started with HTTP at my home URL, the moment I selected an HTTPS forced page, all the following pages I clicked were forced into HTTPS, even though they weren’t supposed to be)

    b) Go into the specific site child blog dashboard (do not do this in the Network admin HTTPS sidebar menu)

    c) Click the HTTPS side bar menu (or click on it inside the sidebar “Settings” menu)

    d) Click “Force SSL Exclusively”.

    e) Click the “Save Changes” button.

    I hope this helps those with multisite installations.

    Preeminent

    (@preeminent)

    I’m having this same issue. Have you figured this out? I only need my checkout page secure. As soon as you try and go to another page, it tries to load the page as HTTPS/secure again. And the site looks broke, with no CSS styles.

    Any ideas on how to fix this, guys?

    esmi

    (@esmi)

    Forum Moderator

    @preeminent: If you require assistance then, as per the Forum Welcome, please post your own topic.

    Yes, this is exactly what the “Force SSL Exclusively” checkbox is for. It means “unless I specify it to be HTTPS, force it to HTTP”.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Entire site goes HTTPS after visiting one HTTPS page…’ is closed to new replies.