Support » Plugin: Contextual Related Posts » Empty thumbnails

  • kislany

    (@kislany)


    I have only noticed it now, but I’m getting empty thumbnails at the bottom of my posts for CRP. I have 2 rows of 4 items each, and randomly 2-3 of those thumbnail boxes have no picture.

    Here is a screenshot of how it looks: https://i.imgur.com/cYcOBPg.jpg

    I’ve checked some random posts, and the problem doesn’t come up everywhere, but seemingly randomly. Not sure what to do about the missing thumbs?

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Ajay

    (@ajay)

    Is there something specific with those posts? Worth clearly the cache of the plugin if you have this enabled

    kislany

    (@kislany)

    No, all posts have a similar format. And when I go to random posts and scroll to the bottom, sometimes these are the same ones with empty thumbnails, sometimes others randomly.

    I’ll double-check the cache. I think I emptied it, but will check again.

    • This reply was modified 1 year ago by  kislany.
    Plugin Author Ajay

    (@ajay)

    Did the emptying of the cache work?

    Handoko

    (@handoko-zhang)

    I have similar issue too.

    I checked the html source code of the webpage and I found the problem thumbnails’ images were using source from https but the website is not on a secure https domain.

    Emptying the cache can temporary fix the problem but the issue will randomly happens again later. So I now disable the caching feature of CRP because the website already has WP Super Cache installed.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Empty thumbnails’ is closed to new replies.