Support » Plugin: IProperty Real Estate Agent » Empty Settings Page

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • When using our custom theme, the settings elements in the admin page are not being displayed. The following are grayed out when viewed in firebug:

    <div>
    <div class=”clear struts-option select”>
    <div class=”clear struts-option textarea”>
    <div class=”clear struts-option select”>
    <div class=”clear struts-option select”>
    <div class=”clear struts-option select”>
    <div class=”clear struts-option select”>
    <div class=”clear struts-option select”>
    <div class=”clear struts-option text”>
    <div class=”clear struts-option text”>
    <div class=”clear struts-option select”>
    <div class=”clear struts-option color”>
    <div class=”clear struts-option color”>
    <div class=”clear struts-option select”>
    <div class=”clear struts-option textarea”>
    <div class=”clear struts-option select”>
    </div>

    Any ideas? Thanks!

    For info of others ending up here.
    I just encountered this too and would bet that in the se cases the custom theme has it’s css loading when in the admin backend (unnecessary?) AND has some kind of display:none on a ‘clear’ class.

    wp uses a admin clear class to clear floats. wp does it with an ’empty div, so the wp admin usage would be unaffected by this being hidden

    <div class="clear"></div>

    However in your example above, those divs might be affected.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Empty Settings Page’ is closed to new replies.