Support » Plugin: Drag and Drop Multiple File Upload - Contact Form 7 » Emails not working with attachments after update

  • Resolved talenthai

    (@talenthai)


    Hi,

    I am unfortunately experiencing errors since I updated your plugin.
    Everything worked before like a charm and I love your plugin btw!

    To the problem:
    When somebody submits a message with attachments, I receive the an empty message without any content and an empty attachment file called “inline.txt”.
    I made a screenshot to show it to you: https://imgur.com/xu1Zzu2

    The file is completely empty and has no content.

    I already tested some other parameters with mfile and followed again your tutorial but it still didn’t work: https://www.youtube.com/watch?v=DvuvmzIImYo&t=113s

    What I found out is, that it works when using “Send Attachment as links?”.
    And I also receive the emails normally when no attachment are inside the form.

    I prefer it much much more to have the emails directly with the attachments inside.
    I would be so thankful if you could help me with that. Thank you!

    • This topic was modified 5 months, 3 weeks ago by talenthai.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Plugin Author Glen Mongaya

    (@glenwpcoder)

    Hello @talenthai ,

    Can you send me the screenshot of your Contact Form 7 “Form & Tab” settings?

    I also uploaded on your site, if you received it please forward to my email glenmongaya@gmail.com

    Glen

    Thread Starter talenthai

    (@talenthai)

    Hi Glen,

    I forwarded the emails to your mail now + Screenshots.

    The thing is that i found out that i can receive now attachments when I turned offUse HTML content type

    Now the problem is that i only receive one out of numerous attachements.
    I everytime receive only one.

    Plugin Author Glen Mongaya

    (@glenwpcoder)

    Thanks for the screenshot it seems all the configuration are correct.

    I just tested on my demo version with 2 upload form and it’s fine.

    Do you have any other plugins/extension for contact form 7?

    May I know which specific version you think it was working?

    Thread Starter talenthai

    (@talenthai)

    As long as i know it was version 1.3.5.4.
    But not 100% sure.

    Yeah i have the plugin “Contact Form 7 HubSpot” too :/

    Plugin Author Glen Mongaya

    (@glenwpcoder)

    Okay thanks.

    Can you add this to your wp-config.php

    define( ‘WP_DEBUG_LOG’, true );

    After that test the form again and see inside /wp-content if there’s debug.log file and send it to me.

    Glen

    Thread Starter talenthai

    (@talenthai)

    I have sent you the file 🙂

    Thanks in advance!

    Thread Starter talenthai

    (@talenthai)

    Hi Glen,

    sorry for the inconvenience.
    I wanted to ask you if you might have any idea what the problem could be or if you could find something within the debug.log file.

    Thank you in advance

    Plugin Author Glen Mongaya

    (@glenwpcoder)

    Hello @talenthai ,

    Sorry for the late response.

    I already checked the log files but there’s no related to my plugin.

    Do you have staging site where I can debug ?

    Thanks.

    Thread Starter talenthai

    (@talenthai)

    Hi @glenwpcoder,

    Sorry I don’t have a staging site :/
    It would take me rly long to set up one.
    I dont know :/

    Thank you

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.