Support » Plugin: BP Group Organizer » Email subscription settings not initialized

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author David Dean

    (@ddean)

    Hi thosch –

    Thanks for reporting this! There may be an action hook or something that isn’t fired when a group is created in the organizer. I’ll take a look and see if I can reproduce.

    – David

    Plugin Author David Dean

    (@ddean)

    Hi thosch –

    I finally got a chance to take a look at this, but I can’t find any place to set a default subscription level to be used for new groups. This does not appear to be a feature of the email subscription plugin.

    Am I understanding the issue correctly?

    – David

    Hi David

    In my experience, the problem lies with the plugin “BuddyPress Group Email Subscription” new users, not new groups settings : new users settings are never initialized to the defaults, so new users are not subscribed to the events they should receive.

    For example, $ass_replies_after_me_topic is always empty if you don’t go to each user’s account setings for email alerts and click on the “Save settings” button.

    I think new users should automatically be setup with the default settings that show on this screen, and so should all existing users upon plugin installation. This is not the case right now, so no default settins is taken into account out of the box, and nobody ever receives notification. This has conducted users to say the plugin does not work at all.

    (Sorry this has been posted in the “BP Group Organizer” plugin forum, but the problem I describe concerns another plugin, http://wordpress.org/plugins/buddypress-group-email-subscription/, to which the original topic message makes a reference)

    Plugin Author David Dean

    (@ddean)

    Hi ydubois –

    Thanks for taking the time to post a follow up in this thread. Noting as resolved since it sounds like an issue with Group Email Subscription.

    – David

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Email subscription settings not initialized’ is closed to new replies.