Support » Plugin: Elementor Page Builder » Elementor/Elementor pro stuck on Loading

  • trunksfujita

    (@trunksfujita)


    This only happens on the Home Page.
    I disabled all Plugins and additionaly Disabled and Removed/Reinstalled Elementor and elementor pro and i am still having problems, it wont open the Home page, It stays on LOADING. I don’t know what else to do. Please help.

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • Plugin Author ArielK

    (@arielk-1)

    Which theme are you using?

    trunksfujita

    (@trunksfujita)

    I am using PanoramicVersion: 10.0.26
    By Out the Box. But i tried a default wordpress theme and i get the same thing. Also i created another page, ad when i set it to be my home page at that point it started doing the same thing. if its not my home page it opens just fine with elementor.

    snifflevalve

    (@snifflevalve)

    @trunksfujita

    In Dashboard > Settings > Reading > Front page displays, what is this set to?

    Cheers!
    Lyle

    trunksfujita

    (@trunksfujita)

    this is set to static page.

    snifflevalve

    (@snifflevalve)

    And then whatever page you set there, you have the problem? I have read where someone else was having a similar issue, but I’ll have to do some research to see if I can find out what the solution was.

    trunksfujita

    (@trunksfujita)

    Yes that is correct. Also

    another example. I created a new page. I am able to open elementor on this and design it perfect. But once i make that page the Home page. That is it, it will not not load Elementor any more , it stays on Loading.

    Another example.

    i made a copy of the home Page. and it lets me edit it. perfectly. now as soon as i set this to be my home page. it immediately stops loading.

    I just updated my plugins today and am now also getting this error i.e. Edit with Elementor gets stuck on the loading page. This is affecting all the pages of my site.

    I restored all plugins to the versions at the last backup (as at 18 June 2017), but this didn’t fix it. I then deactivated & then reactivated the Elementor plugin but that didn’t fix it either.

    Please help.

    • This reply was modified 2 years, 9 months ago by bluesy.

    Hi Lyle,

    No, I’m not using Cloudflare. Thanks for the reply though.

    A progress update … I’ve now tried using Elementor in Firefox and it’s working fine, but the ‘stuck on loading’ problem is persisting in Chrome.

    My issue also was with Chrome. I’m using Safari and Elementor loads just fine now. Seems to be something isolated to Chrome. Please fix!

    In my case, I resolved this by disabling built in preloader on my theme.

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • The topic ‘Elementor/Elementor pro stuck on Loading’ is closed to new replies.