Support » Plugin: Elementor Website Builder » Elementor v. 3.1.0 breaks full width header

  • Resolved Tom M

    (@tominthephilippines)


    Hi,

    After updating Elementor to v. 3.1.0, the full width header on my client’s website suddenly shifts to the right. I have reverted back to v. 3.0.9 and then it shows correct. Regenerating CSS and deleting cache didn’t help.

    Here’s a screenshot of how it looked after the update: https://ibb.co/YcTx34W

    Thank you in advance for the help!

    Cheers,
    Tom

    • This topic was modified 6 months, 1 week ago by Tom M.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • The update to 3.1.0 looks like it was removed and they backed it off to the last release. It completely wiped out one of my sites… I had to revert back to 3.0.16 – do not upgrade to 3.1.0 … “yet”…

    Thread Starter Tom M

    (@tominthephilippines)

    Oh wow that sounds bad… apart from the ability to revert it’s always good to have a back-up when things don’t work out by reverting to a previous version.

    I have updated a bunch of other sites to 3.1.0 this morning and didn’t have any issues there, so it’s really weird what happened to the first one.

    Yes, after updating the background image slider of a section, the images appear with a left margin (leaves a blank space on the left of the screen).

    Please help with that, thanks

    3.1.0 broke my site too

    Same issue here – header breaks. I had to revert back to 3.016. Please advise!

    Plugin Support shilo-ey

    (@shiloey)

    Hi all,
    Thanks for reporting.

    How can I reproduce this issue?

    Anyone has some consistent Steps to Reproduce? How can I create this full-width header?

    Are you using custom CSS/JS?
    Which element is shifting left?

    Thanks!

    Same here “Stretch Section” option in Background section slideshow, the images appear with a left margin (leaves a blank space on the left of the screen).

    • This reply was modified 6 months, 1 week ago by voxoff.

    Hi
    Same issue here with the slider background on full width section. It sticks on the right: https://jacquesjulien.com/stock-photo-library/

    It works now when I downgrade to 3.0.9 so yes it comes from the update 3.1

    Plugin Support shilo-ey

    (@shiloey)

    Please try to activate the Improved Asset Load experiment and let me know if it solved the issue.

    We are working on a fix.

    Thanks

    Plugin Support shilo-ey

    (@shiloey)

    This issue has been resolved in Elementor v3.1.1

    Feel free to update

    Thanks!

    Hi, same problem when trying to upgrade to version 3.1.4 from 3.0.9. All the pages were damaged in some sections (Footer, heathers, page content sections, etc). Please follow the link to see my reported issue about this.

    https://wordpress.org/support/topic/cannot-move-over-version-3-09/

    Please I need advice.

    Thanks

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.