Support » Plugin: Elementor Page Builder » Elementor stopped working: Error Message

  • Elementor worked fine all morning, then suddenly stopped working. I get this error message on ALL pages. This is my dev/staging site. The main site works OK. Could this have been caused by recent Elementor update? Have not used it since update.

    “Sorry, the content area was not found in your page.
    You must call ‘the_content’ function in the current template, in order for Elementor to work on this page.”

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Probable conflict Events Calendar Pro 4.4.3.1 (or EC 4.6.22.1) and recent update of Elementor 2.2.1.
    I tried switching to Theme Twenty Seventeen, deactivating all plug-ins except Elementor. It worked fine. Then I reactivated EC & EC Pro and got this error message:
    “Sorry, the content area was not found on your page. You must call ‘the_content’ function in the current template in order for Elementor to work on this page”.

    Elementor was working fine until the recent update (have not used it since update 4 days ago until today. I got the error message the first time I tried to open Elementor).
    I do not have Pro version of Elementor. Therefore, I have no access to their support. Who should I notify of this problem? and how can I get the previous version of Elementor back?

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘Elementor stopped working: Error Message’ is closed to new replies.