Support » Plugin: Elementor Website Builder » Elementor stays on ‘loading’ page

  • alisharicki

    (@alisharicki)


    Hi,
    I downloaded Elementor a few days ago and it is not working – it just stays on the ‘loading’ page. I deactivated all of my plug-ins as instructed and the issue still persists. Any help would be much appreciated.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Sajwal Pageni

    (@sajwalpageni)

    @alisharicki I think it may be due to the connection problem or your site is slow. Try checking your connection and change your wordpress theme if possible and delete inactive plugins. I am giving you these suggestions because I also use elementor but I haven’t faced such problems till now.

    Thread Starter alisharicki

    (@alisharicki)

    Hi,
    My connection is fine and my site isn’t that slow, as I have optimized it, so I don’t know what’s wrong. Thank you for trying to help though.

    Sajwal Pageni

    (@sajwalpageni)

    Bad to hear your problem is still on, This might even be your web host’s problem so try contacting them and if problem still continues try other page builders like Beaver Builder, Visual Composer, Divi, Thrive etc…. I just tried to help but this is just I know, Sorry!

    Boaz

    (@boazpojo)

    Hi @alisharicki,
    What theme are you using?

    Thread Starter alisharicki

    (@alisharicki)

    yellyfish

    (@yellyfish)

    Same problem here! The Elementor icon, that is the vertical bar and the horizontal bars are blinking, that’s all. Now, I depend on Elementor, and that … So, if this can’t be solved Elementor Pro is a NO GO.

    • This reply was modified 6 years ago by yellyfish.
Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Elementor stays on ‘loading’ page’ is closed to new replies.